Nikmat sangat ka memancing ni?

Aku ni memang jarang pergi memancing.

Kalau ya pun, selalunya aku pi ikut kawan-kawan atau abah untuk memancing.

Selalunya, aku memancing dengan kaedah 'batu tenggelam'.

Tapi kali ni, aku dicabar oleh team Randuk AWANI untuk ikut depa pi memancing gaya 'casting'.

Tengoklah apa yang jadi kat aku dengan Israr masa kejadian kena troll dengan team Randuk AWANI.

Mula-mula suruh teman pi assignment sebab nak interview orang, last-last depa bawak kami pi kolam memancing kat Jugra nuunn......

Haih....


Gila
January 24, 2018
0

Comments

Search

Popular Posts

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Masa untuk berhijrah!

Foto Astro AWANI / Shahir Omar Setiap kali kedatangan tahun baharu, maka …

Masa untuk lebihkan bersyukur

Dunia media ternyata menerima pukulan hebat akibat derasnya arus gangg…

Apa terjadi kepada jalan utama Kuala Lumpur ketika sambutan ambang 2020?

Maaflah lambat sikit video ni. Proses mengeditnya yang ambil masa lebih sikit…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Hebat!