Nikmat sangat ka memancing ni?

Aku ni memang jarang pergi memancing.

Kalau ya pun, selalunya aku pi ikut kawan-kawan atau abah untuk memancing.

Selalunya, aku memancing dengan kaedah 'batu tenggelam'.

Tapi kali ni, aku dicabar oleh team Randuk AWANI untuk ikut depa pi memancing gaya 'casting'.

Tengoklah apa yang jadi kat aku dengan Israr masa kejadian kena troll dengan team Randuk AWANI.

Mula-mula suruh teman pi assignment sebab nak interview orang, last-last depa bawak kami pi kolam memancing kat Jugra nuunn......

Haih....


Gila
January 24, 2018
0

Comments

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Menghampiri jam ke 2,000 Perintah Kawalan Pergerakan PKP

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula dikuat kuasa pada 18 Mac lalu. Ketika aw…

Hebat!