Nikmat sangat ka memancing ni?

Aku ni memang jarang pergi memancing.

Kalau ya pun, selalunya aku pi ikut kawan-kawan atau abah untuk memancing.

Selalunya, aku memancing dengan kaedah 'batu tenggelam'.

Tapi kali ni, aku dicabar oleh team Randuk AWANI untuk ikut depa pi memancing gaya 'casting'.

Tengoklah apa yang jadi kat aku dengan Israr masa kejadian kena troll dengan team Randuk AWANI.

Mula-mula suruh teman pi assignment sebab nak interview orang, last-last depa bawak kami pi kolam memancing kat Jugra nuunn......

Haih....


Gila
January 24, 2018
0

Comments

Search

Popular Posts

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Sedap Weh meraikan Nasi Lemak melalui Google Malaysia

Nasi Lemak merupakan sejenis makanan yang paling kuat pengaruhnya sebagai ejen …

Mari kita belajar daripada kisah taubat Barisan Nasional

Kejayaan Barisan Nasional untuk merampas kembali kerusi Dewan Undangan Negeri S…

Hebat!