Nikmat sangat ka memancing ni?

Aku ni memang jarang pergi memancing.

Kalau ya pun, selalunya aku pi ikut kawan-kawan atau abah untuk memancing.

Selalunya, aku memancing dengan kaedah 'batu tenggelam'.

Tapi kali ni, aku dicabar oleh team Randuk AWANI untuk ikut depa pi memancing gaya 'casting'.

Tengoklah apa yang jadi kat aku dengan Israr masa kejadian kena troll dengan team Randuk AWANI.

Mula-mula suruh teman pi assignment sebab nak interview orang, last-last depa bawak kami pi kolam memancing kat Jugra nuunn......

Haih....


Gila
January 24, 2018
0

Comments

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…