Nikmat sangat ka memancing ni?

Aku ni memang jarang pergi memancing.

Kalau ya pun, selalunya aku pi ikut kawan-kawan atau abah untuk memancing.

Selalunya, aku memancing dengan kaedah 'batu tenggelam'.

Tapi kali ni, aku dicabar oleh team Randuk AWANI untuk ikut depa pi memancing gaya 'casting'.

Tengoklah apa yang jadi kat aku dengan Israr masa kejadian kena troll dengan team Randuk AWANI.

Mula-mula suruh teman pi assignment sebab nak interview orang, last-last depa bawak kami pi kolam memancing kat Jugra nuunn......

Haih....


Gila
January 24, 2018
0

Comments

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Hapuskan usahawan perasuah!

Ketika sambutan ambang tahun baharu 2020 baru-baru ini, ada antara sahab…

Hebat!