Pengalaman ikuti Himpunan #BantahTPPA

Semalam diadakan Perhimpunan #BantahTPPA yang diadakan di Padang Merbok, KL.

Sebagai salah seorang petugas media, aku diberi tanggungjawab untuk memberikan perkembangan terkini berkaitan perhimpunan tu.

Bagi aku, perhimpunan ni agak jelas dari segi mesej yang nak disampaikan.

Tapi, aku pelik jugak.. Kenapa colour tshirt yang dipakai kebanyakan peserta HIJAU?

Mungkin jugak perhimpunan ni dianjurkan pihak PAS, sebab tu la kot dia jadi kaler hijau...Hahhaa...

Banyak jugak perkara baru yang aku mula faham dengan perhimpunan kali ni. Salah satu perkara baru bagi aku ialah kebanyakan pemuda yang join himpunan kali ni memang terer dalam bidang masing-masing.

So, kebanyakan mesej yang ditonjolkan menerusi poster dan plakad masing-masing memang padu dan tepat.

Yang pasti, cuaca masa perhimpunan kali ni hangat kaw kaw! Memang legam aku..

Nah, layankan bahan yang sempat aku rakamkan untuk perkongsian..


4:50PM cuaca mula mendung di Padang Merbok... #BantahTPPA @501Awani pic.twitter.com/Ssnx4ahylu



Astro Awani
January 24, 2016
2

Comments

  1. Hello Blogger!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Hebat!