Hans and Mel dah menikah!

Cuti panjang aku bermula dengan memenuhi undangan perkahwinan untuk Hans and Mel yang diadakan di dewan SP Arena, Seberang Jaya.

Hans dengan Malissa ni memang antara member baik aku yang sentiasa menjadi "tulang belakang" kalo ada apa-apa yang berlaku kat aku la.

Depa dua ni mula berkenalan dalam program On Air, masa tu depa mula berbaik-baik la. Last-last, tahun lepas, depa bagitau aku depa memang nak menikah.

Wow!!!

Aku pulak yang excited sampai aku terkahwin dulu. hihi!!!

Apa pun, tahniah Hans and Mel, moga terus berbahagia selamanya.....

Kami sampai nkui 12 lebih...

Ketibaan pengantin disambut meriah!

Videographer Salehin sedang beraksi!

Geng-geng Taman Markisah! hihihi

Terkeluaq lidah nak amek gambaq!
Hans Yusoff
December 21, 2015
3

Comments

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Kalau hidup ni manis sepanjang jalan pun tak sedap jugak!

Kehadiran tahun 2020 memang sangat mengujakan! Ya la, angka 2020 ni merup…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Hebat!