Hans and Mel dah menikah!

Cuti panjang aku bermula dengan memenuhi undangan perkahwinan untuk Hans and Mel yang diadakan di dewan SP Arena, Seberang Jaya.

Hans dengan Malissa ni memang antara member baik aku yang sentiasa menjadi "tulang belakang" kalo ada apa-apa yang berlaku kat aku la.

Depa dua ni mula berkenalan dalam program On Air, masa tu depa mula berbaik-baik la. Last-last, tahun lepas, depa bagitau aku depa memang nak menikah.

Wow!!!

Aku pulak yang excited sampai aku terkahwin dulu. hihi!!!

Apa pun, tahniah Hans and Mel, moga terus berbahagia selamanya.....

Kami sampai nkui 12 lebih...

Ketibaan pengantin disambut meriah!

Videographer Salehin sedang beraksi!

Geng-geng Taman Markisah! hihihi

Terkeluaq lidah nak amek gambaq!
Hans Yusoff
December 21, 2015
3

Comments

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Ini sebab penting yang menyebabkan kita akan mula menabung sebelum bermulanya tahun 2021

Penularan wabak COVID-19 sememangnya memberi kesan besar kepada kebanyakan kita…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Pantang kalah.

Ada sejenis manusia di sekeliling aku yang aku jumpa dari spesis nih. Untuk be…

Di mana kepentingan Sidang Kemuncak Copenhagen 2009?

Semalam tamatnya Sidang Kemuncak Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) diCopenhagen, Den…

Hebat!