Hans and Mel dah menikah!

Cuti panjang aku bermula dengan memenuhi undangan perkahwinan untuk Hans and Mel yang diadakan di dewan SP Arena, Seberang Jaya.

Hans dengan Malissa ni memang antara member baik aku yang sentiasa menjadi "tulang belakang" kalo ada apa-apa yang berlaku kat aku la.

Depa dua ni mula berkenalan dalam program On Air, masa tu depa mula berbaik-baik la. Last-last, tahun lepas, depa bagitau aku depa memang nak menikah.

Wow!!!

Aku pulak yang excited sampai aku terkahwin dulu. hihi!!!

Apa pun, tahniah Hans and Mel, moga terus berbahagia selamanya.....

Kami sampai nkui 12 lebih...

Ketibaan pengantin disambut meriah!

Videographer Salehin sedang beraksi!

Geng-geng Taman Markisah! hihihi

Terkeluaq lidah nak amek gambaq!
Hans Yusoff
December 21, 2015
3

Comments

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Jaga sempadan negara bukan time COVID-19 semata-mata

Perkembangan daripada Op Benteng bakal menjadi bualan hangat sebaik saja PKPP (…

Hebat!