Mari dapatkan iPhone 5S secara PERCUMA!

Yeeha!!! Akhirnya usaha untuk sedekahkan iPhone 5S untuk blogger kembali menerusi contest yang dikelolakan oleh Denaihati...

Bukan senang nak ada peluang untuk menang hadiah ni dengan hanya tulis blog. Tapi inilah peluang yang ada untuk anda menang handphone premium saiz 16GB warna eksklusif untuk anda!



Sila rujuk kepada entry khas dari pihak Denaihati untuk anda mengetahui hal lanjut.

Memandangkan contest  ni perlu diikuti dengan penuh istiqamah, maka peluang yang ada jangan sesekali dibiarkan begitu saja.

Cepat tengok entry oleh Denaihati ok!

Dekat situ ada kriteria mendapat iPhone 5S secara PERCUMA...

Ada cuma perlu hantarkan entri anda ke SINI untuk dapatkan iPhone 5S secara PERCUMA!

Aku cuma nak layan iPhone 5 sendiri saja sebab iPhone 5S ni memang tujuannya untuk sedekah pada kawan-kawan blogger yang nak FREE iPhone 5S.

Hew hew hew...
Contest
August 15, 2014
9

Comments

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Kalau hidup ni manis sepanjang jalan pun tak sedap jugak!

Kehadiran tahun 2020 memang sangat mengujakan! Ya la, angka 2020 ni merup…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Hebat!