Treasure Hunt Petronas Chemical 2013

Ini ialah sejenis vlog yang aku cuba untuk buat sempena Treasure Hunt yang kami join dari KLCC ke Kerteh..

Komen anda amatlah sy hargai.. :D

 

Diriku
November 19, 2013
3

Comments

  1. komen aku simple.hang ada 'isi'.keep it up!

    ReplyDelete
  2. good luck hilal. just nak tanya, saya nak letak blog ni dalam bloglist saya tapi keluar pop up cakap tak leh detect url,, kenapa ye?

    ReplyDelete
  3. Thanks bro!!! Xtau la apa masalah feeds tu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa maksud sebenar untuk TAK LARAT???

Selalunya akan ada saja orang yang akan datang lambat keja, tak datang keja lan…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Hebat!