Treasure Hunt Petronas Chemical 2013

Ini ialah sejenis vlog yang aku cuba untuk buat sempena Treasure Hunt yang kami join dari KLCC ke Kerteh..

Komen anda amatlah sy hargai.. :D

 

Diriku
November 19, 2013
3

Comments

  1. komen aku simple.hang ada 'isi'.keep it up!

    ReplyDelete
  2. good luck hilal. just nak tanya, saya nak letak blog ni dalam bloglist saya tapi keluar pop up cakap tak leh detect url,, kenapa ye?

    ReplyDelete
  3. Thanks bro!!! Xtau la apa masalah feeds tu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Menghampiri jam ke 2,000 Perintah Kawalan Pergerakan PKP

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula dikuat kuasa pada 18 Mac lalu. Ketika aw…

Hebat!