Treasure Hunt Petronas Chemical 2013

Ini ialah sejenis vlog yang aku cuba untuk buat sempena Treasure Hunt yang kami join dari KLCC ke Kerteh..

Komen anda amatlah sy hargai.. :D

 

Diriku
November 19, 2013
3

Comments

  1. komen aku simple.hang ada 'isi'.keep it up!

    ReplyDelete
  2. good luck hilal. just nak tanya, saya nak letak blog ni dalam bloglist saya tapi keluar pop up cakap tak leh detect url,, kenapa ye?

    ReplyDelete
  3. Thanks bro!!! Xtau la apa masalah feeds tu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Sedap Weh meraikan Nasi Lemak melalui Google Malaysia

Nasi Lemak merupakan sejenis makanan yang paling kuat pengaruhnya sebagai ejen …

Mari kita belajar daripada kisah taubat Barisan Nasional

Kejayaan Barisan Nasional untuk merampas kembali kerusi Dewan Undangan Negeri S…

Hebat!