Terapi Jiwa di #AF2013

Sesungguhnya sejak 8 tahun lalu, Akademi Fantasia telah menaikkan semangat anak muda seperti aku.

Anda boleh lihat sendiri post sebelum ini dalam tag Akademi Fantasia yang aku kongsikan sejak awal penulisan di blog.


AF2013

Baru-baru ni baru dapat peluang menonton secara langsung konsert Akademi Fantasia Minggu ke 4 yang diadakan secara langsung sempena Karnival Planet Gempak yang diadakan di Padang A & B, Plaza Angsana JOhor Bahru.


AF2013

Sejenis bahagia yang tak terkata.. Biarpun tiada rakan sekerja yang hadir untuk menemani aku, tetapi kuasa AF itu memudahkan sesi menambah kenalan dan juga rakan baru...

Selagi mulut orang berbicara akan kebencian mereka ke atas AF, semakin mendalam rasa suka ke atas rancangan realiti ini.

Biarpun wujud kekurangan dari segi kualiti vokal beberapa BINTANG Akademi Fantasia, sebagai penonton tegar, ini ialah masa untuk mereka melakukan sejarah tersendiri.

Sila faham ini ialah rancangan realiti mencari bakat penyanyi bertaraf superstar. Banyak eksperimen akan dilakukan sepanjang PROSES yang berlangsung.

Sememangnya mulut dan jari anda sebagai pengkritik takkan boleh diam.

Bagi aku, ia sejenis PROSES. Kritikan membina diperlukan bagi membantu perkembangan bintang ini.

Syukurlah nak....

Panorama af2013
AF
October 11, 2013
0

Comments

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Di mana kepentingan Sidang Kemuncak Copenhagen 2009?

Semalam tamatnya Sidang Kemuncak Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) diCopenhagen, Den…