Terapi Jiwa di #AF2013

Sesungguhnya sejak 8 tahun lalu, Akademi Fantasia telah menaikkan semangat anak muda seperti aku.

Anda boleh lihat sendiri post sebelum ini dalam tag Akademi Fantasia yang aku kongsikan sejak awal penulisan di blog.


AF2013

Baru-baru ni baru dapat peluang menonton secara langsung konsert Akademi Fantasia Minggu ke 4 yang diadakan secara langsung sempena Karnival Planet Gempak yang diadakan di Padang A & B, Plaza Angsana JOhor Bahru.


AF2013

Sejenis bahagia yang tak terkata.. Biarpun tiada rakan sekerja yang hadir untuk menemani aku, tetapi kuasa AF itu memudahkan sesi menambah kenalan dan juga rakan baru...

Selagi mulut orang berbicara akan kebencian mereka ke atas AF, semakin mendalam rasa suka ke atas rancangan realiti ini.

Biarpun wujud kekurangan dari segi kualiti vokal beberapa BINTANG Akademi Fantasia, sebagai penonton tegar, ini ialah masa untuk mereka melakukan sejarah tersendiri.

Sila faham ini ialah rancangan realiti mencari bakat penyanyi bertaraf superstar. Banyak eksperimen akan dilakukan sepanjang PROSES yang berlangsung.

Sememangnya mulut dan jari anda sebagai pengkritik takkan boleh diam.

Bagi aku, ia sejenis PROSES. Kritikan membina diperlukan bagi membantu perkembangan bintang ini.

Syukurlah nak....

Panorama af2013
AF
October 11, 2013
0

Comments

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …