Masa untuk video!!

Internet berkelajuan tinggi kini menembusi banyak tempat di Malaysia..

Sambungan internet tanpa wayar turut bertambah baik.

Jadi, tidak mustahil lagi untuk kita ke peringkat seterusnya.

Kalau sebelum ini, penyebaran bahan media melalui gabungan teks dan foto menjadi penting..

Sekarang ni, perkongsian video menjadi penting juga.

Dari situ turut wujud VSUME atau resume berbentuk video (seperti yang dikongsi Pengarang Urusan Astro Awani, Suhaimi Sulaiman dalam artikelnya di www.astroawani.com beberapa minggu lalu).

Jadi, ruangan untuk berlatih boleh diguna melalui aplikasi baru KEEK !

Hangpa boleh cuba sebab aku pon dalam proses mencoba aplikasi ni..

Boleh jugak ikuti latihan aku melalui http://live.hilalazmi.com atau follow ja akaun KEEK aku di @hilalazmi



Astro Awani
March 27, 2013
0

Comments

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …