On Air Episod Akhir....

Ramai di sekeliling mula bertanya,

di mana pengakhiran On Air?

Siapa juara?

Di mana semua bebudak On Air yang diterbitkan Astro Ria sebelum  ni?

Sebenarnya keputusan penuh On Air sudah pon aku upkan entrinya tahun lepas.

Tapi, ada yang masih nak tahu, bila tayangannya?

Okay, boleh nengok kat Link Youtube berikut:


Dalam link ni ada PLAYLIST untuk 3 bahagian yang muat untuk diUPLOAD.

Terima kasih pada pemilik channel Youtube  sebab sudi upkan!

Ini pula laporan berita antara yang terbaru (mungkin aku baru nampak) dari SINAR HARIAN.

Astro Ria
January 18, 2013
4

Comments

  1. Terima kasih Lal. Akhirnya TERtengok juga episod akhir ON AIR ni.

    ReplyDelete
  2. quite surprise dengan endingje..macam ada yang tak kena...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha!!!! nnti kita story morry ok bro! :D

      Delete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Kalau hidup ni manis sepanjang jalan pun tak sedap jugak!

Kehadiran tahun 2020 memang sangat mengujakan! Ya la, angka 2020 ni merup…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Hebat!