On Air Episod Akhir....

Ramai di sekeliling mula bertanya,

di mana pengakhiran On Air?

Siapa juara?

Di mana semua bebudak On Air yang diterbitkan Astro Ria sebelum  ni?

Sebenarnya keputusan penuh On Air sudah pon aku upkan entrinya tahun lepas.

Tapi, ada yang masih nak tahu, bila tayangannya?

Okay, boleh nengok kat Link Youtube berikut:


Dalam link ni ada PLAYLIST untuk 3 bahagian yang muat untuk diUPLOAD.

Terima kasih pada pemilik channel Youtube  sebab sudi upkan!

Ini pula laporan berita antara yang terbaru (mungkin aku baru nampak) dari SINAR HARIAN.

Astro Ria
January 18, 2013
4

Comments

  1. Terima kasih Lal. Akhirnya TERtengok juga episod akhir ON AIR ni.

    ReplyDelete
  2. quite surprise dengan endingje..macam ada yang tak kena...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha!!!! nnti kita story morry ok bro! :D

      Delete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Jaga sempadan negara bukan time COVID-19 semata-mata

Perkembangan daripada Op Benteng bakal menjadi bualan hangat sebaik saja PKPP (…

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Menghampiri jam ke 2,000 Perintah Kawalan Pergerakan PKP

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula dikuat kuasa pada 18 Mac lalu. Ketika aw…

Hebat!