On Air Episod Akhir....

Ramai di sekeliling mula bertanya,

di mana pengakhiran On Air?

Siapa juara?

Di mana semua bebudak On Air yang diterbitkan Astro Ria sebelum  ni?

Sebenarnya keputusan penuh On Air sudah pon aku upkan entrinya tahun lepas.

Tapi, ada yang masih nak tahu, bila tayangannya?

Okay, boleh nengok kat Link Youtube berikut:


Dalam link ni ada PLAYLIST untuk 3 bahagian yang muat untuk diUPLOAD.

Terima kasih pada pemilik channel Youtube  sebab sudi upkan!

Ini pula laporan berita antara yang terbaru (mungkin aku baru nampak) dari SINAR HARIAN.

Astro Ria
January 18, 2013
4

Comments

  1. Terima kasih Lal. Akhirnya TERtengok juga episod akhir ON AIR ni.

    ReplyDelete
  2. quite surprise dengan endingje..macam ada yang tak kena...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha!!!! nnti kita story morry ok bro! :D

      Delete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Mari kita belajar daripada kisah taubat Barisan Nasional

Kejayaan Barisan Nasional untuk merampas kembali kerusi Dewan Undangan Negeri S…

Sedap Weh meraikan Nasi Lemak melalui Google Malaysia

Nasi Lemak merupakan sejenis makanan yang paling kuat pengaruhnya sebagai ejen …

Hebat!