On Air Episod Akhir....

Ramai di sekeliling mula bertanya,

di mana pengakhiran On Air?

Siapa juara?

Di mana semua bebudak On Air yang diterbitkan Astro Ria sebelum  ni?

Sebenarnya keputusan penuh On Air sudah pon aku upkan entrinya tahun lepas.

Tapi, ada yang masih nak tahu, bila tayangannya?

Okay, boleh nengok kat Link Youtube berikut:


Dalam link ni ada PLAYLIST untuk 3 bahagian yang muat untuk diUPLOAD.

Terima kasih pada pemilik channel Youtube  sebab sudi upkan!

Ini pula laporan berita antara yang terbaru (mungkin aku baru nampak) dari SINAR HARIAN.

Astro Ria
January 18, 2013
4

Comments

  1. Terima kasih Lal. Akhirnya TERtengok juga episod akhir ON AIR ni.

    ReplyDelete
  2. quite surprise dengan endingje..macam ada yang tak kena...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha!!!! nnti kita story morry ok bro! :D

      Delete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Di mana kepentingan Sidang Kemuncak Copenhagen 2009?

Semalam tamatnya Sidang Kemuncak Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) diCopenhagen, Den…