Makan TERKEJUT!

Banyak yang indah berlaku sepanjang minggu lepas yang mana banyak masa dihabiskan bersama member-member blogger.

Bermula dengan sesi Food Test di Tropicana Resort yang lebih sedap utk dinamakan sebagai sesi Makan bersama Redmummy dan Beautifulnara.


Makan kambing yang sedap, makan durian, laksa dan sebagainya.. Memang best pasal perut lega ja.. :D

Itu sesi food test yer.

Sesi lain plak bila p majlis yang dianjurkan oleh salah seorang Geng Tali Barut iaitu Eyriqazz utk Jamuan Hari Jadi Alisya 3 Tahun di rumah beliau.


Sebenarnya masa ni aku plan nak jumpa Kak Sumijelly.com dengan KakInaKL.com tapi depa dah balik awal..Huhuhu.. Takda jodoh nk jumpa kot.

Tapi sesi makan-makan ni memang best. Bila kami dapat jumpa dan sembang.

Terima kasih bebanyak kat Kak Redmummy.com dan juga Eyriqazz.com atas jemputan makan aritu.. Kalo ada lagi, boleh ler.. :D

Diriku
June 26, 2012
0

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Di mana kepentingan Sidang Kemuncak Copenhagen 2009?

Semalam tamatnya Sidang Kemuncak Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) diCopenhagen, Den…