Kontest: Saya Nak Menang Hadiah | #SayaNakMenang


Apabila MohdZaid.com mengadakan contest atau pertandingan, aku terasa nak masuk. Sesiapa yang tak masuk, ada kemungkinan untuk mengalami sejenis erti kerugian yang amat malang akibat lantingan hadiah yang cuba dikurniakan beliau amatlah lumayan.

Ok, semua hadiah yang dilantingkan di dalam kontest kali ni ditaja oleh MohdZaid, Denaihati, Exabytes Dan Universal Music Malaysia.

Mula skali aku nak pilih hadiah. Iaitu Hosting dari Exabytes.

Kenapa aku nak menang Tempat PErtama?
Sebab aku nak kembangkan bakat menulis aku.

Bagi aku, bila ada domain yang ditaja macam ni, aku akan lebih menghargainya. Sebab sukar nak dapat macam ni punya hadiah. Malahan, niche blog yang cuba aku utarakan mungkin berbeza dengan niche yang sedia ada.

Di samping tu, ramai contoh bloggers yang menggunakan perkhidmatan Exabytes ni yang memberikan review yang bagus tentang Exabytes. Maka, tak salah untuk aku berusaha untuk mendapatkan tajaan ni di samping mempelajari serta mendalami blogging menggunakan Wordpress.

Akan tetapi, seandainya aku berjaya mendapat Hadiah Utama, maka RM200 tu boleh juga membantu aku untuk menampung bill perbelanjaan internet aku ataupun sekurang-kurangnya untuk bayaran domain lagi beberapa tahun.

Jangan lupa untuk LIKE page MohdZaid Denaihati Exabytes dan juga Universal Music Malaysia.
Blogger XTVT
October 16, 2011
0

Comments

Search

Popular Posts

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Sedap Weh meraikan Nasi Lemak melalui Google Malaysia

Nasi Lemak merupakan sejenis makanan yang paling kuat pengaruhnya sebagai ejen …

Mari kita belajar daripada kisah taubat Barisan Nasional

Kejayaan Barisan Nasional untuk merampas kembali kerusi Dewan Undangan Negeri S…

Hebat!