Majlis IFTAR bersama DIGI.

Baru-baru ni aku diajak oleh DD untuk join dia dalam satu majlis berbuka atau Iftar yang dianjurkan oleh Digi di Seri Pacific Hotel, PWTC, Kuala Lumpur. Buffet buka puasa kat sini aku rasa antara yang paling besar pernah aku pi selama hidup aku. Bayangkan nak makan apa saja hampir semua jenis makanan ada. Koay teow Hokkien, Roti Canai, makanan Jepun pon ada. Tapi bahagian paling best dan menyebabkan aku serbu ialah kambing panggang yang digolek khas untuk penggila kambing macam aku.

Majlis ni jugak dimeriahkan lagi dengan kehadiran Aizat, Shahizey Sam dan jugak Lisa Surihani.

Mereka bertiga ni sangat suporting.

Adik ni bila suruh pose, dia dengan bangganya mengeposekan diri..HAha

Ni pulak persembahan silat berirama.

Kambing bakar + ayam bakar + Koay teow!

Mereka ini antara jemputan KACAK yang hadir.

Aizat dengan abang dia.

Pose ramai-ramai!


Ini 2 orang budak KACAK yang sudi pose untuk aku!

Staff Digi dan artis jemputan

Lisa Surihani yang mesra dengan budak-budak!

Kami pemenang contest Digi, di samping blogger tegar.
Tahniah kepada Digi kerana berjaya memeriahkan Ramadhan dengan membuat majlis iftar bersama anak yatim ni. Saya sangat bangga dengan syarikat korporat macam Digi ni yang sudi menyumbang wang, tenaga dan usaha untuk menjadikan Ramadhan bulan yang meriah bukan sekadar untuk hiburan.

Tahniah Digi!

Jangan lupa tengok jugak mereka yang dah update blog depa dengan majlis nih.
Teratakarmo, ShahrulHairy, AnakPerak, DD
Blogger XTVT
August 23, 2011
0

Comments

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…