Kawasan PANAS Kuala Lumpur.

Disebabkan kebijaksanaan orang yang nak BERSIH 2.0 sangat di Malaysia, maka Kuala Lumpur kini menjadi PANAS. Dek pemBERSIHan yang cuba dilakukan ke atas kerajaan Barisan Nasional, maka satu bentuk PROPAGANDA yang aku anggap paling berjaya setakat ni. Seluruh penduduk di Kuala Lumpur dah macam kena tindakan DARURAT pulak. Nak masuk KL tak boleh. Nak keluar rumah pon macam susah.

Seolah-olah Malaysia dalam keadaan yang sangat huru-hara. Hinggakan malam minggu menjadi lengang. Tapi kes kesunyian Kuala Lumpur ini hasil modus operandi yang hampir sama seperti runtuhnya banggunan World Trade Center di Amerika Syarikat. Tiada orang Yahudi berada di sana tatkala kejadian berlaku. Sila baca sini untuk melihat apa yang terjadi di Malaysia.

Layankan gambar sekitar Kuala Lumpur sekitar jam 11 malam tadi.

Jalan Tunku Raja Laut menghala Dataran Merdeka. Hanya polis kelihatan di sana.

Jalan Bukit Bintang.

Monorel Bukit Bintang.

Pemandangan depan Lot 10.

Jalan Sultan Ismail berdekatan Wisma KFC.

Sekitar Jalan P.Ramlee.
Pihak Pesuruhjaya Tinggi British di Malaysia juga turut mengeluarkan amaran kepada rakyatnya yang melancong di Malaysia. Sila lihat laman web British High Commision.
Bencana
July 8, 2011
0

Comments

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Hebat!