Chelsea Asia Tour 2011 Bahagian 1.

Warna kesukaan aku ialah BIRU. Tapi sayang, sukan bolasepak bukanlah sukan yang mampu menyebabkan aku GILA dan TAKSUB. Tapi warna biru mampu memberi ketenangan ke atas jiwa dan hati aku. Nuffnang nampaknya macam tau kesukaan warna aku. Sebab tema website Nuffnang jugak BIRU warnanya. Jadi tiada masalah untuk pihak mereka taja aku ke perlawanan persahabatan skuad Harimau Malaya dengan Chelsea FC di Stadium Nasional Bukit Jalil.

Sambil-sambil baca kisah aku p tengok bola live untuk kali ke 2 dalam hidup sejak 20 tahun dulu ni, tengok la gambar yang aku tunjuk sini.


TM antara pengeluar jersi Team Malaysia pon ada.




Klik seterusnya untuk baca lagi


Bila sampai, misi pertama yang patut aku lakukan ialah untuk berjumpa dengan Mimi, staff Nuffnang untuk mengambil tiket yang tajaan pihak Nufnang tadi. Bayangkan dengan keramaian manusia yang ribuan banyaknya, akhirnya jumpa jugak.


Ni mamat dari mana ntah semangat depa jerit-jerit.

Awal lagi... Tak penuh lagi stadium.


Ni dia maskot Chelsea FC.


Blogger XTVT
July 22, 2011
0

Comments

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…