CONTEST: KOMEN + TAG dan MENANG!

Aku ada beberapa tiket untuk UNIVERSAL NIGHT anjuran Universal Music Malaysia yang meraikan artis di bawah naungan Universal Music Malaysia seperti 6ixth Sense, Meet Uncle Hussein, Ana Raffali, Ning Baizura, Yazer dan ramai lagi. Semua mereka akan membuat persembahan dan anda bakal berpeluang untuk berjumpa dan bermesra dengan mereka pada malam tersebut.


Pirate coctail party ni akan diadakan dengan tema LANUN! Ala-ala cerita Pirates of Carribean tu la. Pakaian kena ikut tema ok! Ataupun pandai-pandai la korang sesuaikan diri ya.


Ada 3 PILIHAN TEMPAT untuk anda guna kalau nak join contest nih. Anda hanya perlu bagitau Kenapa Universal Music Malaysia membawa revolusi muzik di Malaysia.

PENTING!
Syaratnya TAK LEBIH dari 20 patah perkataan dan PASTIKAN anda tag aku dan Universal Music Malaysia dalam komen anda.

KAEDAH PERTAMA

1. LIKE fb page Universal Music Malaysia
2. LIKE fb page misterlAl
3. sila ke fb page misterlAl dan kemudian buat wallpost di sana dengan ayat kreatif anda di sini


KAEDAH KEDUA
1. Follow twitter Universal Music Malaysia
2. Follow twitter misterlAl
3. Tweetkan komen kreatif anda dengan di sini.

KAEDAH KETIGA
1. Buatkan satu entry dengan apa-apa tajuk! dan berikan komen anda tadi dengan kredit pada http://www.hilalazmi.com
2. Letakkan permalink anda dalam komen di bawah entry ini! :D


MUDAH SAJA! Sila join sekarang! Tarikh tutup ialah 15 Jun 2011!

Hadiah UTAMA: 

10 pasang  Tiket jemputan ke Coctail Party sempena Universal Night 2011!

Hadiah Saguhati: Hadiah KHAS untuk 20 peserta pertama yang join!

** Mesej kreatif ini khas oleh hilalazmi.com dan Universal Music Malaysia
June 9, 2011
0

Comments

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…