Saya MAHASISWA Universiti Blogger Malaysia



Aku suka kehidupan sebagai seorang MAHASISWA. 

Aku suka belajar perkara baru.

Aku suka kongsi ilmu dengan rakan-rakan mahasiswa yang lain.

Namun, tak semua MAMPU untuk jadi mahasiswa.

Kini KITA boleh!

Kembali ke alam mahasiswa dengan IPT Maya PERTAMA di Malaysia

Selamat datang Universiti Blogger Malaysia!


Sila LIKE FB PAGE UBM dan layari blog mereka di SINI
Gila
April 14, 2011
5

Comments

  1. wow!!! thx bro sbb tlg promote :)

    ReplyDelete
  2. erkk... tenet slow.. mampu letak anonimus jerk.. UBM :)

    ReplyDelete
  3. pergh..blog pon dh ade unversiti sendri nih..syabas!

    ReplyDelete
  4. wahh, promote U.. nice!
    hehe :)

    ReplyDelete
  5. Inilah kepentingan mahasiswa... sapa lagi nak promote U kalo bukan mahasiswa sendirik?? :P

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…