Saya MAHASISWA Universiti Blogger Malaysia



Aku suka kehidupan sebagai seorang MAHASISWA. 

Aku suka belajar perkara baru.

Aku suka kongsi ilmu dengan rakan-rakan mahasiswa yang lain.

Namun, tak semua MAMPU untuk jadi mahasiswa.

Kini KITA boleh!

Kembali ke alam mahasiswa dengan IPT Maya PERTAMA di Malaysia

Selamat datang Universiti Blogger Malaysia!


Sila LIKE FB PAGE UBM dan layari blog mereka di SINI
Gila
April 14, 2011
5

Comments

  1. wow!!! thx bro sbb tlg promote :)

    ReplyDelete
  2. erkk... tenet slow.. mampu letak anonimus jerk.. UBM :)

    ReplyDelete
  3. pergh..blog pon dh ade unversiti sendri nih..syabas!

    ReplyDelete
  4. wahh, promote U.. nice!
    hehe :)

    ReplyDelete
  5. Inilah kepentingan mahasiswa... sapa lagi nak promote U kalo bukan mahasiswa sendirik?? :P

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…