Malaysia PUSAT pertemuan Facebook SEDUNIA??

Nampaknya demam Facebook telah berjaya memberikan impak besar kepada dunia. Hinggakan Presiden Amerika Syarikat, Barrack Obama sanggup membuat lawatan ke ibupejabat Facebook di California untuk memastikan sokongan ke atasnya kekal sebagaimana keajaiban yang berlaku ketika kemenangannya dalam pilihanraya Amerika Syarikat 2008 yang lalu.

Hingga kini, wujud statistik yang menunjukkan bahawa rakyat Malaysia mempunyai kawan PALING RAMAI dalam akaun Facebook mereka dengan purata 300++ kawan dalam setiap akaun Facebook rakyat Malaysia. Inilah kehebatan rakyat Malaysia dalam bersosial. Tak kira siapa anda, tak kira di mana anda. Maka anda mampu menjadi kawan kepada rakyat Malaysia yang ramah.

Atas usaha untuk menjadikan Malaysia sebagai HUB Facebook sedunia, kini DIGI berusaha untuk mewujudkan invitation card paling besar dengan sokongan anda rakyat Malaysia.



Bagi yang belum jadikan aku RAKAN FACEBOOK anda, jom LIKE page aku. :D


lAl Adv
April 21, 2011
3

Comments

  1. bahaha..iklan ke nih bro..tapi kan..ada btolnyer gak..rakyat mesia byk fren..haha

    ReplyDelete
  2. owh baru kenal awk ni sapa

    pernah masuk mpp ums kan dulu?

    -q-

    ReplyDelete
  3. taufiq... baguih la utk certain part... :P

    Cik ANON, sapa awak ni eh?

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Kalau hidup ni manis sepanjang jalan pun tak sedap jugak!

Kehadiran tahun 2020 memang sangat mengujakan! Ya la, angka 2020 ni merup…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Hebat!