Tarikh-tarikh PENTING bermula HARI INI!

Hari ini (Hari Valentine Balun TIME)! 14 Februari.
Anda "main" dengan awek anda.
Sedap!
Balun kasi meletop!
Tembak dalam.
Tonggek sana, tonggeng sini.


21 Mac (Hari Ibu)
Kini awek anda akan mendapat ucapan Selamat Hari Ibu dari anda tatkala mula terasa mual dan pening-pening.
Perut mula sakit.


14 Nov (Hari Kanak-Kanak Sedunia)
Maka anda akan menyambut ANAK anda sendiri yang dibikin semasa Februari lepas.
Bayi yang kuar tidak menangis, malahan senyum dan ketawa besar kerana disambut penuh ceria bersama kanak-kanak lain.

1 Disember (Hari AIDS Sedunia)
Kini anda baru sedar, jangkitan AIDS telah kena pada tubuh anda.
Akibat bergabung tubuh tempoh hari yakni bersetubuh, anda kini mendapat mandat baru iaitu AIDS (Aku Ini Durjana Sungguh).


Tepuk dada, tanya BUAH anda. Mahu atau tidak?
**Terima kasih kepada Lepex Jimmy atas perkongsiang BIJAK ini.:P
Gila
February 14, 2011
5

Comments

  1. siap ada date tu..detail tol kajian tarikh nih..kihkihkihkih

    ReplyDelete
  2. hahaha... stakat ni, nie la kajian terbayek..ahaha

    ReplyDelete
  3. hari ibu kalau utk Malaysia, 2nd week of May...

    ReplyDelete
  4. haah kan??? tapi by that time pon dah taw dia dah ngandung or x..kan?? :P

    ReplyDelete
  5. Ingat nak cari tarikh Hari Ibu tadi, tapi terjumpa pulak post ni. Haha.. Nice2..

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Hebat!