Monday, February 14, 2011

Tarikh-tarikh PENTING bermula HARI INI!

Hari ini (Hari Valentine Balun TIME)! 14 Februari.
Anda "main" dengan awek anda.
Sedap!
Balun kasi meletop!
Tembak dalam.
Tonggek sana, tonggeng sini.


21 Mac (Hari Ibu)
Kini awek anda akan mendapat ucapan Selamat Hari Ibu dari anda tatkala mula terasa mual dan pening-pening.
Perut mula sakit.


14 Nov (Hari Kanak-Kanak Sedunia)
Maka anda akan menyambut ANAK anda sendiri yang dibikin semasa Februari lepas.
Bayi yang kuar tidak menangis, malahan senyum dan ketawa besar kerana disambut penuh ceria bersama kanak-kanak lain.

1 Disember (Hari AIDS Sedunia)
Kini anda baru sedar, jangkitan AIDS telah kena pada tubuh anda.
Akibat bergabung tubuh tempoh hari yakni bersetubuh, anda kini mendapat mandat baru iaitu AIDS (Aku Ini Durjana Sungguh).


Tepuk dada, tanya BUAH anda. Mahu atau tidak?
**Terima kasih kepada Lepex Jimmy atas perkongsiang BIJAK ini.:P

5 comments

siap ada date tu..detail tol kajian tarikh nih..kihkihkihkih

hahaha... stakat ni, nie la kajian terbayek..ahaha

hari ibu kalau utk Malaysia, 2nd week of May...

haah kan??? tapi by that time pon dah taw dia dah ngandung or x..kan?? :P

Ingat nak cari tarikh Hari Ibu tadi, tapi terjumpa pulak post ni. Haha.. Nice2..

Sebarang komen amatlah dihargai.