Tarikh-tarikh PENTING bermula HARI INI!

Hari ini (Hari Valentine Balun TIME)! 14 Februari.
Anda "main" dengan awek anda.
Sedap!
Balun kasi meletop!
Tembak dalam.
Tonggek sana, tonggeng sini.


21 Mac (Hari Ibu)
Kini awek anda akan mendapat ucapan Selamat Hari Ibu dari anda tatkala mula terasa mual dan pening-pening.
Perut mula sakit.


14 Nov (Hari Kanak-Kanak Sedunia)
Maka anda akan menyambut ANAK anda sendiri yang dibikin semasa Februari lepas.
Bayi yang kuar tidak menangis, malahan senyum dan ketawa besar kerana disambut penuh ceria bersama kanak-kanak lain.

1 Disember (Hari AIDS Sedunia)
Kini anda baru sedar, jangkitan AIDS telah kena pada tubuh anda.
Akibat bergabung tubuh tempoh hari yakni bersetubuh, anda kini mendapat mandat baru iaitu AIDS (Aku Ini Durjana Sungguh).


Tepuk dada, tanya BUAH anda. Mahu atau tidak?
**Terima kasih kepada Lepex Jimmy atas perkongsiang BIJAK ini.:P
Gila
February 14, 2011
5

Comments

  1. siap ada date tu..detail tol kajian tarikh nih..kihkihkihkih

    ReplyDelete
  2. hahaha... stakat ni, nie la kajian terbayek..ahaha

    ReplyDelete
  3. hari ibu kalau utk Malaysia, 2nd week of May...

    ReplyDelete
  4. haah kan??? tapi by that time pon dah taw dia dah ngandung or x..kan?? :P

    ReplyDelete
  5. Ingat nak cari tarikh Hari Ibu tadi, tapi terjumpa pulak post ni. Haha.. Nice2..

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…