Tarikh-tarikh PENTING bermula HARI INI!

Hari ini (Hari Valentine Balun TIME)! 14 Februari.
Anda "main" dengan awek anda.
Sedap!
Balun kasi meletop!
Tembak dalam.
Tonggek sana, tonggeng sini.


21 Mac (Hari Ibu)
Kini awek anda akan mendapat ucapan Selamat Hari Ibu dari anda tatkala mula terasa mual dan pening-pening.
Perut mula sakit.


14 Nov (Hari Kanak-Kanak Sedunia)
Maka anda akan menyambut ANAK anda sendiri yang dibikin semasa Februari lepas.
Bayi yang kuar tidak menangis, malahan senyum dan ketawa besar kerana disambut penuh ceria bersama kanak-kanak lain.

1 Disember (Hari AIDS Sedunia)
Kini anda baru sedar, jangkitan AIDS telah kena pada tubuh anda.
Akibat bergabung tubuh tempoh hari yakni bersetubuh, anda kini mendapat mandat baru iaitu AIDS (Aku Ini Durjana Sungguh).


Tepuk dada, tanya BUAH anda. Mahu atau tidak?
**Terima kasih kepada Lepex Jimmy atas perkongsiang BIJAK ini.:P
Gila
February 14, 2011
5

Comments

  1. siap ada date tu..detail tol kajian tarikh nih..kihkihkihkih

    ReplyDelete
  2. hahaha... stakat ni, nie la kajian terbayek..ahaha

    ReplyDelete
  3. hari ibu kalau utk Malaysia, 2nd week of May...

    ReplyDelete
  4. haah kan??? tapi by that time pon dah taw dia dah ngandung or x..kan?? :P

    ReplyDelete
  5. Ingat nak cari tarikh Hari Ibu tadi, tapi terjumpa pulak post ni. Haha.. Nice2..

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa terjadi kepada jalan utama Kuala Lumpur ketika sambutan ambang 2020?

Maaflah lambat sikit video ni. Proses mengeditnya yang ambil masa lebih sikit…

Hebat!