PramuPONDAN kini terbang bersama ANDA.

Anda pasti terkejut dengan berita ini.Di Thailand, pondan telah diterima
menjadi PRAMUGARI di salah sebuah syarikat penerbangan di sini. Dengan
tagline Lebih Anggun Lebih Feminin, ia telah menjadikan mereka merupakan
antara syarikat penerbangan terawal yang menggunakan lelaki transeksual
sebagai pelayan di dalam pesawat.

--
Hilal Azmi
KL, Malaysia.
hilalazmi.com
misterlal.com

February 10, 2011
2

Comments

  1. mcm cilakak haha. boleh ke depa cover sore depa nanti?

    owh tak sanggup dowh!

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHAH
    ni macam makin dok support orang jadi PONDAN ja

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pernah try boba versi mamak Penang?

Ini cerita best masa kami balik Penang baru-baru ni. Aku saja la pi jumpa…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Hebat!