Menyesal pon tak guna.

Inilah ungkapan terbaik untuk aku. Gathering Sahabat Blogger yang diadakan Ahad lepas telah menyebabkan perasaan ni timbul kat aku. Aku dapat tengok komuniti ni sangat menarik sebab ramai yang kacak, tampan, cantik dan bergaya datang dengan penuh niat yang murni untuk mengeratkan silaturrahim antara bloggers.

Dengan kehadiran Cik Heliza pulak, maka semua blogger aku tengok macam lebih semangat untuk datang gathering.

Dengan pengenalan kepada laman video BUATAN MALAYSIA melalui 1Tube.my maka aku kongsikan video yang dimuatnaikkan oleh saudara Ben Ashaari.


Emosi
February 4, 2011
0

Comments

Search

Popular Posts

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Hebat!