Monday, February 21, 2011

Maybank 2u dah kena HACK!!! JANGAN GUNA buat sementara waktu.

Ini pesanan PENTING!!

JANGAN LOGIN KE AKAUN MAYBANK2U ANDA SEKARANG.

JANGAN KLIK OK PADA SKRIN KERANA SEGALA WANG DALAM AKAUN ANDA AKAN LESAP!

MAKBANK2U TELAH DIHACK!
JANGAN KLIK OK ATAU DUIT DALAM AKAUN ANDA HABIS!


** Baru tadi pagi kawan abah aku kena. Habis semua duit dalam akaun. Di musim2 nak gaji ni. Sangat membahayakan malah menyusahkan!

Asas aku katakan begini ialah, mesej yang dikeluarkan pihak Maybank2u SAMA dengan mesej SPAM mail yang aku terima!

10 comments

Salam,

alamak bahaya nie, akak baru login 2 hari lepas klu xsilap, akak beli topup hset, time tu mmg ada keluar warning tu, alal klik ok je, then blh je beli topup tu, tp xtaulah klu lepas transaksi tu, hem kena pi cek kt atm mcm nie...huhu, nauzubillah!!


www.yanmieonline.com

yeke??
aritu klik jek 'ok' time nk topup credit...
*risau*

hilal, aku rase kalo klik OK tu xde ape, sbb kat situ dia just mention

"Protect Yourself! Do not click on links contained in emails sent to you. This will lead to FAKE Maybank2u.com login page."

Iya.. yg penting bukan dari email ok... pls take note...huhu

fiq da seminggu tak masuk..txh for da info

yes..jgn update profile melalui email..click ok dari main menu tiada masaalah..dah comfirm dgn maybank..

tq for the info.. >< huhhh.. x mo bukak maybank2u..


Entry Terbaru: KF dinodai tapi malaysia tetap menang!!!

yang penting dapat email tu buang aje.. jangan klik apa-apa..

Sebarang komen amatlah dihargai.