Cam la hensem sangat!

Aku sebenarnya sangat TAK SUKA dengan manusia yang PERASAN HENSEM! Asal jalan ja, tengok badan, tengok baju sendiri. Seolah-olah dia sangat la kacak sampai orang lain tengok pun tak cukup sampai dia sendiri nak kena tengok diri dia sambil berjalan.

Apa dia fikir dia akan BERTAMBAH HENSEM dengan berjalan sambil tengok diri sendirik??

Justeru aku mula berfikir, kita seharusnya MENIKMATI (iaitu mengalami dan merasai) kehenseman yang ada pada diri kita. Rasa dan alami seorang diri tanpa melibatkan orang lain dengan penuh keseronokan dan kepuasan hati. Pada aku, bila kita cukup puas dan nikmat dengan kehenseman kita, maka ia akan jadi PENCETUS agar kita ingat Tuhan kita lantas bersyukur dengan hasil ciptaanNya yang terhasil pada diri kita.

Tentang Sahabat Blogger yang mencari lelaki yang PERASAN HENSEM dalam Group FB Sahabat Blogger, ni aku ada 4 orang! Pada aku mereka ni bukanlah perasan hensem pada tahap yang menggelikan urat perut. Tapi, mereka perasan akan kewujudan hensem dalam diri mereka. Agar depa jadi lebih bersyukur. Insyaaallah.

AWAS!
**jadi LEBIH BERSYUKUR, bermakna mereka selama ni memang bersyukur, cuma bila dah perasan akan kewujudan unsur hensem dalam diri mereka, nilai syukur sedia ada BERTAMBAH yang kini jadi LEBIH BERSYUKUR.

Berikut mereka yang PERASAN HENSEM yang aku sempat kesan!









OK? Cukup kacak? Layankan.. :D
Gila
February 8, 2011
6

Comments

  1. kacak??
    layankn aje la..
    agaga~

    ReplyDelete
  2. hahaa.. saya tengok ja area komen kat SB.net... brader zul pon ada jgak.. since xdak lagik orang "nampak" dia, saya grab sesiap..ahaha

    ReplyDelete
  3. salam,,,huh penatnya berjoging,,,http://easywinpoker.blogspot.com http://tengokdvd.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Ini sebab penting yang menyebabkan kita akan mula menabung sebelum bermulanya tahun 2021

Penularan wabak COVID-19 sememangnya memberi kesan besar kepada kebanyakan kita…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Apa maksud sebenar untuk TAK LARAT???

Selalunya akan ada saja orang yang akan datang lambat keja, tak datang keja lan…

Di mana kepentingan Sidang Kemuncak Copenhagen 2009?

Semalam tamatnya Sidang Kemuncak Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) diCopenhagen, Den…

Hebat!