Saya Nak Menang Domain Dan Hosting Percuma Dari Mohdzaid.com & Exabytes Malaysia.

Kenapa www.MohdZaid.com??
  1. kerana di sini ada banyak informasi menarik untuk kita tahu. Bila konsert Justin Bieber? Bila ada Rock The World? Semua ada di sini.
  2. Zaid banyak pengalaman berjumpa dengan blogger lain yang mampu memberikan kita cetusan idea untuk lebih memahami dunia blogging.
  3. di sini ada tips PENTING untuk blogger. Samada nak berjimat mahupun nak bagi cantik blog anda. juga boleh tengok kat sini.
  4. dan Zaid sangat rajin memberikan peluang pada Blogger BARU untuk mengetengahkan bakat mereka dengan menggalakkan penggunaan domain baru melalui peraduan DOMAIN GIVEAWAYS yang lalu.
KINI! mohdZaid.com kembali dengan tajaan yang LEBIH BESAR dari Exabytes iaitu HADIAH BESAR berupa pakej HOSTING + DOMAIN bernilai RM269!!!
Saya Nak Menang Domain Dan Hosting Percuma Dari Mohdzaid.com & Exabytes Malaysia

Oleh yang demikian, untuk menang, aku kena buat entry TERBAIK agar dipilih jadi PEMENANG Domain dan hosting PERCUMA dari mohdzaid.com Maka dengan ini aku ketengahkan isu berkaitan domain dan hosting untuk perkongsian bersama.

Apa keperluan Domain + Hosting untuk blog anda?

  • domain ialah nama URL yang akan membawa orang sekeliling ke blog kita. Justeru itu, domain perlu dibeli. Kalau ada yang nak bagi domain PERCUMA, baik kita ambil peluang ni sebaiknya. dapat jimat sekurang-kurangnya RM30 untuk harga langganan domain.
  • hosting ialah di mana anda hostkan server untuk diletakkan isi perut blog anda. Jadi, ia perlulah mempunyai uptime setinggi 99.9% dan mantap seperti yang ingin dihadiahkan oleh Exabytes melalui contest yang mohdzaid.com nak bagi ni.
  • andai anda guna domain dan hosting sendiri, maka ia mampu memberikan anda sedikit semangat untuk teruskan penulisan kreatif kerana anda bergerak sendiri dengan usaha sendiri tanpa menumpang kepada encik Google.
  • keperluan lain ialah, ia mampu menambahkan ilmu teknikal anda dalam bidang blog kerana penggunaan domain dan hosting sendiri ni memerlukan kita untuk lebih belajar.

YANG PENTING! Saya Nak Menang Domain Dan Hosting Percuma Dari Mohdzaid.com & Exabytes Malaysia.

Teruskan usaha tweetKAN & SHARE di FB anda text berikut:
--> Saya Nak Menang Domain dan Hosting dari @Exabytes_my dan @Mohdzaid :http://mohdzaid.com/fg5 


Pertandingan Blog
January 27, 2011
0

Comments

Search

Popular Posts

Masa untuk berhijrah!

Foto Astro AWANI / Shahir Omar Setiap kali kedatangan tahun baharu, maka …

Kisah bunga Refflesia di Pahang

Hampir semua rakyat Malaysia tahu bahawa bunga paling besar di du…

Masa untuk lebihkan bersyukur

Dunia media ternyata menerima pukulan hebat akibat derasnya arus gangg…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Hebat!