Saya Nak Menang Domain Dan Hosting Percuma Dari Mohdzaid.com & Exabytes Malaysia.

Kenapa www.MohdZaid.com??
  1. kerana di sini ada banyak informasi menarik untuk kita tahu. Bila konsert Justin Bieber? Bila ada Rock The World? Semua ada di sini.
  2. Zaid banyak pengalaman berjumpa dengan blogger lain yang mampu memberikan kita cetusan idea untuk lebih memahami dunia blogging.
  3. di sini ada tips PENTING untuk blogger. Samada nak berjimat mahupun nak bagi cantik blog anda. juga boleh tengok kat sini.
  4. dan Zaid sangat rajin memberikan peluang pada Blogger BARU untuk mengetengahkan bakat mereka dengan menggalakkan penggunaan domain baru melalui peraduan DOMAIN GIVEAWAYS yang lalu.
KINI! mohdZaid.com kembali dengan tajaan yang LEBIH BESAR dari Exabytes iaitu HADIAH BESAR berupa pakej HOSTING + DOMAIN bernilai RM269!!!
Saya Nak Menang Domain Dan Hosting Percuma Dari Mohdzaid.com & Exabytes Malaysia

Oleh yang demikian, untuk menang, aku kena buat entry TERBAIK agar dipilih jadi PEMENANG Domain dan hosting PERCUMA dari mohdzaid.com Maka dengan ini aku ketengahkan isu berkaitan domain dan hosting untuk perkongsian bersama.

Apa keperluan Domain + Hosting untuk blog anda?

  • domain ialah nama URL yang akan membawa orang sekeliling ke blog kita. Justeru itu, domain perlu dibeli. Kalau ada yang nak bagi domain PERCUMA, baik kita ambil peluang ni sebaiknya. dapat jimat sekurang-kurangnya RM30 untuk harga langganan domain.
  • hosting ialah di mana anda hostkan server untuk diletakkan isi perut blog anda. Jadi, ia perlulah mempunyai uptime setinggi 99.9% dan mantap seperti yang ingin dihadiahkan oleh Exabytes melalui contest yang mohdzaid.com nak bagi ni.
  • andai anda guna domain dan hosting sendiri, maka ia mampu memberikan anda sedikit semangat untuk teruskan penulisan kreatif kerana anda bergerak sendiri dengan usaha sendiri tanpa menumpang kepada encik Google.
  • keperluan lain ialah, ia mampu menambahkan ilmu teknikal anda dalam bidang blog kerana penggunaan domain dan hosting sendiri ni memerlukan kita untuk lebih belajar.

YANG PENTING! Saya Nak Menang Domain Dan Hosting Percuma Dari Mohdzaid.com & Exabytes Malaysia.

Teruskan usaha tweetKAN & SHARE di FB anda text berikut:
--> Saya Nak Menang Domain dan Hosting dari @Exabytes_my dan @Mohdzaid :http://mohdzaid.com/fg5 


Pertandingan Blog
January 27, 2011
0

Comments

Search

Popular Posts

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa maksud sebenar untuk TAK LARAT???

Selalunya akan ada saja orang yang akan datang lambat keja, tak datang keja lan…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Hebat!