Peluang bloggers BARU tingkatkan trafik!

Salah satu kaedah meningkatkan trafik blog ialah dengan mewujudkan link antara bloggers. Oleh yang demikian, kemesraan antara bloggers boleh terjalin di samping dapat menambahkan ilmu serta pengetahuan dengan dunia blogging.

Bagi kebanyakan bloggers baru yang kurang arif dengan teknik blogging, kurang arif tentang coding serta perkara lain, dengan menyertai gathering bloggers mampu memberikan apa sahaja pengetahuan yang anda impikan. Sekurang-kurangnya menambah kenalan blogger anda.

Jadi, esok akan diadakan Gathering Sahabat Blogger di Berjaya Times Square. Sila masuk ke link SahabatBlogger dan luangkan masa bersama mereka nanti.

Selamat bergathering!!

**maaf aku tak dapat hadir kerna ada urusan keluarga di luar KL.


Sumber: Broframestone
Blogger XTVT
January 29, 2011
2

Comments

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Di mana kepentingan Sidang Kemuncak Copenhagen 2009?

Semalam tamatnya Sidang Kemuncak Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) diCopenhagen, Den…