Peluang bloggers BARU tingkatkan trafik!

Salah satu kaedah meningkatkan trafik blog ialah dengan mewujudkan link antara bloggers. Oleh yang demikian, kemesraan antara bloggers boleh terjalin di samping dapat menambahkan ilmu serta pengetahuan dengan dunia blogging.

Bagi kebanyakan bloggers baru yang kurang arif dengan teknik blogging, kurang arif tentang coding serta perkara lain, dengan menyertai gathering bloggers mampu memberikan apa sahaja pengetahuan yang anda impikan. Sekurang-kurangnya menambah kenalan blogger anda.

Jadi, esok akan diadakan Gathering Sahabat Blogger di Berjaya Times Square. Sila masuk ke link SahabatBlogger dan luangkan masa bersama mereka nanti.

Selamat bergathering!!

**maaf aku tak dapat hadir kerna ada urusan keluarga di luar KL.


Sumber: Broframestone
Blogger XTVT
January 29, 2011
2

Comments

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …