Mari tolong JUMIE @jumiejumie !

Dia ni orang Penang.

Daring+yakin+sempoi.

Dialah Jumie.


Aku suka cerita dia.

Terutama kisah DREAM WEDDING DIA

Aku suka kisah kenduri nasi beriyani unta sujud.Nampak sedap!

Aku suka pelamin yang dicadangkan Jumie.

Sila tengok BELOG JUMIE untuk tolong UNDI  dia!

Bagi dia rasa BEST sket!
Diriku
January 26, 2011
5

Comments

  1. wah..rajin promo eh..fiq nk promo kontes gak.haha...meh join

    http://taufiqhelios.blogspot.com/2011/01/kontes-kenangan-silam.html

    ReplyDelete
  2. Lal...
    mase dia memule post entry ni org dah bace dah...
    Memang lawak gile, siap nasik unta sujud segala bgai...
    Tapi smlm tgk ranking dia no. 2..undi bru 400 lebih rasenye...
    Irine Nadia Marcello yg skrg tgh 1st place sbb undi dia dlm 800 lebih...

    ReplyDelete
  3. First of all............thanks Hilal. Akak rasa macam nak menanges ni. Thanks adik.....

    Yaa...akak rasa BEST gila sekarang!! Hahaha..semalam jumpa Acap kat Kayu.

    Cik Hani.............................thanks u olllss yang first tu memang blogger hebat. :) No wonder la.:)

    Again u olls semua. U are the stars!

    ReplyDelete
  4. hani..tue la aku pulun.. sbb ceta dia best!!! tu yg aku nk dia menang...

    xgitu akak JUMIE???ahahaha... xpa.. selow hg jadi setaraf redmummy la.ahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…