Mari tolong JUMIE @jumiejumie !

Dia ni orang Penang.

Daring+yakin+sempoi.

Dialah Jumie.


Aku suka cerita dia.

Terutama kisah DREAM WEDDING DIA

Aku suka kisah kenduri nasi beriyani unta sujud.Nampak sedap!

Aku suka pelamin yang dicadangkan Jumie.

Sila tengok BELOG JUMIE untuk tolong UNDI  dia!

Bagi dia rasa BEST sket!
Diriku
January 26, 2011
5

Comments

  1. wah..rajin promo eh..fiq nk promo kontes gak.haha...meh join

    http://taufiqhelios.blogspot.com/2011/01/kontes-kenangan-silam.html

    ReplyDelete
  2. Lal...
    mase dia memule post entry ni org dah bace dah...
    Memang lawak gile, siap nasik unta sujud segala bgai...
    Tapi smlm tgk ranking dia no. 2..undi bru 400 lebih rasenye...
    Irine Nadia Marcello yg skrg tgh 1st place sbb undi dia dlm 800 lebih...

    ReplyDelete
  3. First of all............thanks Hilal. Akak rasa macam nak menanges ni. Thanks adik.....

    Yaa...akak rasa BEST gila sekarang!! Hahaha..semalam jumpa Acap kat Kayu.

    Cik Hani.............................thanks u olllss yang first tu memang blogger hebat. :) No wonder la.:)

    Again u olls semua. U are the stars!

    ReplyDelete
  4. hani..tue la aku pulun.. sbb ceta dia best!!! tu yg aku nk dia menang...

    xgitu akak JUMIE???ahahaha... xpa.. selow hg jadi setaraf redmummy la.ahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Jaga sempadan negara bukan time COVID-19 semata-mata

Perkembangan daripada Op Benteng bakal menjadi bualan hangat sebaik saja PKPP (…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Hebat!