Mari tolong JUMIE @jumiejumie !

Dia ni orang Penang.

Daring+yakin+sempoi.

Dialah Jumie.


Aku suka cerita dia.

Terutama kisah DREAM WEDDING DIA

Aku suka kisah kenduri nasi beriyani unta sujud.Nampak sedap!

Aku suka pelamin yang dicadangkan Jumie.

Sila tengok BELOG JUMIE untuk tolong UNDI  dia!

Bagi dia rasa BEST sket!

5 comments:

  1. wah..rajin promo eh..fiq nk promo kontes gak.haha...meh join

    http://taufiqhelios.blogspot.com/2011/01/kontes-kenangan-silam.html

    ReplyDelete
  2. Lal...
    mase dia memule post entry ni org dah bace dah...
    Memang lawak gile, siap nasik unta sujud segala bgai...
    Tapi smlm tgk ranking dia no. 2..undi bru 400 lebih rasenye...
    Irine Nadia Marcello yg skrg tgh 1st place sbb undi dia dlm 800 lebih...

    ReplyDelete
  3. First of all............thanks Hilal. Akak rasa macam nak menanges ni. Thanks adik.....

    Yaa...akak rasa BEST gila sekarang!! Hahaha..semalam jumpa Acap kat Kayu.

    Cik Hani.............................thanks u olllss yang first tu memang blogger hebat. :) No wonder la.:)

    Again u olls semua. U are the stars!

    ReplyDelete
  4. hani..tue la aku pulun.. sbb ceta dia best!!! tu yg aku nk dia menang...

    xgitu akak JUMIE???ahahaha... xpa.. selow hg jadi setaraf redmummy la.ahaha

    ReplyDelete

Sebarang komen amatlah dihargai.