Keluar menikmati movie bersama Redmummy - Edisi 1

Akhirnya kak Redmummy.com telah bermurah hati memulakan 2011 dengan sesi sedekah tiket wayang kepada pembaca blog kegemarannya. Ia bermula dengan dibuka kepada rakan fans di Facebook Redmummy.com dan kemudian kepada pegikutnya di Twitter Redmummy.com.

Berempat di TGV KLCC, filem Faster lakonan The Rock menjadi pilihan untuk kak Red blanja. Suatu pengalaman yang menarik bila dapat berkenalan dengan kak Red ni. Mesra, Cantik dan Membahagiakan bila bersama dengan dia.

Walaupun kak Red agak angin dengan sorang lagi yang merugikan satu tiket Faster yang kak Red dah beli. Kesian... Tapi aku dengan yakin sponsorkan McChicken untuk Kak Red, Ruby ngan Faizal yang datang.

Insyaallah kalo ada rezki lagi, aku harap bleh join untuk sesi movie bersama Redmummy.com edisi seterusnya. yeeba.

Ruby dan Kak Red.

Faizal kena candid.

Dah jadi Twitter profile picture aku untuk sembuhkan hati kak Red. :P
Anda boleh rujuk entry dari Kak Red dengan Ruby di link di bawah:

http://redmummy.com/2011/01/22/movie-day-out-with-rm-one
http://rabiatuladawiyah.com/2011/01/redmummy-banjer-movie-faster-love-in-a-blog/
Blogger XTVT
January 22, 2011
2

Comments

  1. nampak dia post kat twiter jumaat hari tuh tapi x sempat nak reply dah ada org sambar tiket tu lah

    ReplyDelete
  2. la.. yaka cik lily... kesian kat hg...hoho

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Jaga sempadan negara bukan time COVID-19 semata-mata

Perkembangan daripada Op Benteng bakal menjadi bualan hangat sebaik saja PKPP (…

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Menghampiri jam ke 2,000 Perintah Kawalan Pergerakan PKP

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula dikuat kuasa pada 18 Mac lalu. Ketika aw…

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Hebat!