Keluar menikmati movie bersama Redmummy - Edisi 1

Akhirnya kak Redmummy.com telah bermurah hati memulakan 2011 dengan sesi sedekah tiket wayang kepada pembaca blog kegemarannya. Ia bermula dengan dibuka kepada rakan fans di Facebook Redmummy.com dan kemudian kepada pegikutnya di Twitter Redmummy.com.

Berempat di TGV KLCC, filem Faster lakonan The Rock menjadi pilihan untuk kak Red blanja. Suatu pengalaman yang menarik bila dapat berkenalan dengan kak Red ni. Mesra, Cantik dan Membahagiakan bila bersama dengan dia.

Walaupun kak Red agak angin dengan sorang lagi yang merugikan satu tiket Faster yang kak Red dah beli. Kesian... Tapi aku dengan yakin sponsorkan McChicken untuk Kak Red, Ruby ngan Faizal yang datang.

Insyaallah kalo ada rezki lagi, aku harap bleh join untuk sesi movie bersama Redmummy.com edisi seterusnya. yeeba.

Ruby dan Kak Red.

Faizal kena candid.

Dah jadi Twitter profile picture aku untuk sembuhkan hati kak Red. :P
Anda boleh rujuk entry dari Kak Red dengan Ruby di link di bawah:

http://redmummy.com/2011/01/22/movie-day-out-with-rm-one
http://rabiatuladawiyah.com/2011/01/redmummy-banjer-movie-faster-love-in-a-blog/
Blogger XTVT
January 22, 2011
2

Comments

  1. nampak dia post kat twiter jumaat hari tuh tapi x sempat nak reply dah ada org sambar tiket tu lah

    ReplyDelete
  2. la.. yaka cik lily... kesian kat hg...hoho

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…