Ana Raffali & team: Sebelum bermula AJL25 & persiapan persembahan.

Aku terus membiarkan mereka yang tak sayang jari dan mulut dalam mempertikaikan hal ehwal kemenangan Ana Raffali dalam Anugerah Juara Lagu ke 25. Itu mulut mereka, abaikan mereka. Bila mereka sedar, pesanan "Tolong Ingatkan Aku" akan bermain di bibir mereka. Percayalah.

Kepada peminat dan mereka yang mula berminat dengan Ana Raffali hasil kejayaan AJL25, berikut aku kongsikan gambar ketika sesi rehearsal AJL25 dan juga ketika persiapan sebelum persembahan dijalankan.



Klik seterusnya untuk lebih gambar..




Ketika Sesi Rehearsal.


Cuba berjalan dengan baju dan kasut oleh Ana Raffali dengan background muzik oleh abg Aidit Alfian.

Sesi make-up untuk Ana Raffali.

Semua sibuk dengan kerja masing-masing.

Ini orang kuat di sebalik kejayaan Ana Raffali.

Nazrin membuat percubaan dengan biolanya.



Sebelum persembahan bermula.






Set rambut untuk penari Tolong Ingatkan Aku - Ana Raffali.

Sesi cat muka untuk konco-konco yang menjayakan persembahan Tolong Ingatkan Aku.
Ni part yang aku suka, bacaan doa sebagai tawakkal atas usaha yang dilakukan.

Diriku
January 11, 2011
6

Comments

  1. Salam,

    tahniah buat ana, lal xde ke gmbr sekali dgn ana?? ehehe

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  2. bab bacaan doa tu yg best tu..no wonder berkat hingga berjaya..tahniah..kem slm ana..aku rasa, aku pon dh mcm minat dia gk nih./..kihkihkihki

    ReplyDelete
  3. ouhh, ekslusif piccas of her..

    congratez again to ana raffali;) lagu beliau menarik hatii!

    ReplyDelete
  4. JMR... gitulah hendaknya kan...aha

    Fiq, jgn jeles.. ehehe..

    Fifiey.. mmg exclusive.. :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Jaga sempadan negara bukan time COVID-19 semata-mata

Perkembangan daripada Op Benteng bakal menjadi bualan hangat sebaik saja PKPP (…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Masa untuk berhijrah!

Foto Astro AWANI / Shahir Omar Setiap kali kedatangan tahun baharu, maka …

Hebat!