Ana Raffali & team: Sebelum bermula AJL25 & persiapan persembahan.

Aku terus membiarkan mereka yang tak sayang jari dan mulut dalam mempertikaikan hal ehwal kemenangan Ana Raffali dalam Anugerah Juara Lagu ke 25. Itu mulut mereka, abaikan mereka. Bila mereka sedar, pesanan "Tolong Ingatkan Aku" akan bermain di bibir mereka. Percayalah.

Kepada peminat dan mereka yang mula berminat dengan Ana Raffali hasil kejayaan AJL25, berikut aku kongsikan gambar ketika sesi rehearsal AJL25 dan juga ketika persiapan sebelum persembahan dijalankan.



Klik seterusnya untuk lebih gambar..




Ketika Sesi Rehearsal.


Cuba berjalan dengan baju dan kasut oleh Ana Raffali dengan background muzik oleh abg Aidit Alfian.

Sesi make-up untuk Ana Raffali.

Semua sibuk dengan kerja masing-masing.

Ini orang kuat di sebalik kejayaan Ana Raffali.

Nazrin membuat percubaan dengan biolanya.



Sebelum persembahan bermula.






Set rambut untuk penari Tolong Ingatkan Aku - Ana Raffali.

Sesi cat muka untuk konco-konco yang menjayakan persembahan Tolong Ingatkan Aku.
Ni part yang aku suka, bacaan doa sebagai tawakkal atas usaha yang dilakukan.

Diriku
January 11, 2011
6

Comments

  1. Salam,

    tahniah buat ana, lal xde ke gmbr sekali dgn ana?? ehehe

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  2. bab bacaan doa tu yg best tu..no wonder berkat hingga berjaya..tahniah..kem slm ana..aku rasa, aku pon dh mcm minat dia gk nih./..kihkihkihki

    ReplyDelete
  3. ouhh, ekslusif piccas of her..

    congratez again to ana raffali;) lagu beliau menarik hatii!

    ReplyDelete
  4. JMR... gitulah hendaknya kan...aha

    Fiq, jgn jeles.. ehehe..

    Fifiey.. mmg exclusive.. :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Di mana kepentingan Sidang Kemuncak Copenhagen 2009?

Semalam tamatnya Sidang Kemuncak Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) diCopenhagen, Den…