Ana Raffali kena tumbuk dengan Suhaimi Meor Hassan?

Ada orang kata Ana Raffali kena tumbuk dengan Suhaimi Meor Hassan masa sesi rakaman pencalonan lagu Muzik Muzik musim 2011. Tak percaya?? Sila tengok gambar di bawah:


Sekarang??? Sudah percaya???

Terima kasih pada Khai atas perkongsian gambar. Terus sokong Ana Raffali untuk lagu Kalau Berpacaran untuk Muzik Muzik 2011.
Gila
January 28, 2011
4

Comments

  1. ni trick camera ni...tgk pun dah tau...

    ReplyDelete
  2. hahaha... bukan trick.. ini angle dia TEPAT!!ahaha

    ReplyDelete
  3. hahha...bkn kena tumbuk la, gambar ni je yg nampak cam kena tumbuk, aku ada depan stage hahahaha...wat gimix tol. sama2, lain kali mintak izin lu hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…