Ana Raffali kena tumbuk dengan Suhaimi Meor Hassan?

Ada orang kata Ana Raffali kena tumbuk dengan Suhaimi Meor Hassan masa sesi rakaman pencalonan lagu Muzik Muzik musim 2011. Tak percaya?? Sila tengok gambar di bawah:


Sekarang??? Sudah percaya???

Terima kasih pada Khai atas perkongsian gambar. Terus sokong Ana Raffali untuk lagu Kalau Berpacaran untuk Muzik Muzik 2011.
Gila
January 28, 2011
4

Comments

  1. ni trick camera ni...tgk pun dah tau...

    ReplyDelete
  2. hahaha... bukan trick.. ini angle dia TEPAT!!ahaha

    ReplyDelete
  3. hahha...bkn kena tumbuk la, gambar ni je yg nampak cam kena tumbuk, aku ada depan stage hahahaha...wat gimix tol. sama2, lain kali mintak izin lu hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Menghampiri jam ke 2,000 Perintah Kawalan Pergerakan PKP

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula dikuat kuasa pada 18 Mac lalu. Ketika aw…

Hebat!