3 alasan TERBAIK untuk perempuan mengorat lelaki.

Dalam dunia penuh PERSAINGAN kini, bilangan lelaki (terutama yang betul-betul lelaki) sangat sukar untuk perempuan atau wanita yang ingin berSUAMI. Mungkin kalau zaman dahulu, sangat normal untuk kita jumpa lelaki yang mengorat perempuan. Tetapi di zaman serba canggih ini, perempuan yang memulakan langkah mengorat lelaki kini menjadi normal.

Demi memastikan kejayaan wanita dalam usaha mengorat lelaki, aku berikan sedikit tips untuk mengorat lelaki. 3 alasan TERBAIK yang membolehkan anda berjaya ialah:

GAMBAR HIASAN.
1. Lelaki itu tidak pandai dalam main-main cinta.
Biasanya lelaki camni tidaklah terlalu bendul sifatnya. Tetapi dia datang dari spesis yang tak suka untuk dimainkan. Maka sebagai balasan, dia tidak bermain dalam hal ehwal hubungan cinta. Kepercayaan kepada "lelaki baik untuk perempuan yang baik" telah menjadikannya sangat baik dalam hal bercinta hingga tidak mahu main-main.

2.Lelaki ini mempunyai tahap nakal yang sikit.
Untuk mengukur tahap kenakalan seseorang itu amatlah payah.Akan tetapi dari segi kaedah dia menjalani kehidupan pun sudah cukup untuk anda tahu nilai nakal dalam diri lelaki tersebut. Kaedah makan, kaedah berjalan, kaedah menunggu dan bermacam-macam lagi. Pandai-pandai la fikir dan RASA sendiri.

3. Lelaki ini telah dilayan secara KEJAM dalam hubungan sebelum ni.
Mungkin sejarah dalam hubungan sebelum ni telah menyebabkan kekecewaan yang sangat menyakitkan hati bagi lelaki ini. Waktu inilah yang PALING SESUAI untuk "masuk jarum".


Selamat mencuba bagi perempuan yang masih belum BERSUAMI. :P

4 comments:

  1. wah girls pelis take note on these.
    rasa nya banyak lagi kot pelis help me list them down
    HAHAH

    ReplyDelete
  2. hahaha....might be helping some other girls..
    but, it is something that i wont do...

    ReplyDelete
  3. waaaa ko bergambar ngn ex aku tu..nasha aziz hehehe

    ReplyDelete
  4. sha!!! sila carik skarang ok..ahahaha

    orked.. baguih la.. tolong pompuan skali skala..ahaha

    kumbang! ex hg?? bila plak? ak tanya dia dia kata xdak..ahaha

    ReplyDelete

Sebarang komen amatlah dihargai.