Menang RM10 di eyriqazz.com Thanks bro @eyriqazz

Semalam dapat email dari bro Eyriqazz katanya aku dah menang hadiah saguhati dalam pertandingan My Raya Moment yang dikendalikan oleh pemilik blog Eyriqazz.com

Penyertaannya mudah sahaja, hanya hantarkan gambar hari raya yang anda suka dan kemudian menang!hahah...

Gambar yang aku hantar ialah ketika kami beraya kat rumah Nenek di Permatang Pauh.


Syukur la nak.. menang jugak duit.. RM10 pun kalo menang 100 kali jadi RM1000 kan??ahahaha..

Klik SINI untuk tengok pemenang saguhati yang lain.
Pertandingan Blog
December 16, 2010
2

Comments

  1. hahahaha... simpan bagi cukup ribu dlu.. RM10 aku kasi bila wat contest nnti..wakaka

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Masa untuk berhijrah!

Foto Astro AWANI / Shahir Omar Setiap kali kedatangan tahun baharu, maka …

Kisah bunga Refflesia di Pahang

Hampir semua rakyat Malaysia tahu bahawa bunga paling besar di du…

Masa untuk lebihkan bersyukur

Dunia media ternyata menerima pukulan hebat akibat derasnya arus gangg…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Hebat!