Menang RM10 di eyriqazz.com Thanks bro @eyriqazz

Semalam dapat email dari bro Eyriqazz katanya aku dah menang hadiah saguhati dalam pertandingan My Raya Moment yang dikendalikan oleh pemilik blog Eyriqazz.com

Penyertaannya mudah sahaja, hanya hantarkan gambar hari raya yang anda suka dan kemudian menang!hahah...

Gambar yang aku hantar ialah ketika kami beraya kat rumah Nenek di Permatang Pauh.


Syukur la nak.. menang jugak duit.. RM10 pun kalo menang 100 kali jadi RM1000 kan??ahahaha..

Klik SINI untuk tengok pemenang saguhati yang lain.
Pertandingan Blog
December 16, 2010
2

Comments

  1. hahahaha... simpan bagi cukup ribu dlu.. RM10 aku kasi bila wat contest nnti..wakaka

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Hapuskan usahawan perasuah!

Ketika sambutan ambang tahun baharu 2020 baru-baru ini, ada antara sahab…

Hebat!