Menang RM10 di eyriqazz.com Thanks bro @eyriqazz

Semalam dapat email dari bro Eyriqazz katanya aku dah menang hadiah saguhati dalam pertandingan My Raya Moment yang dikendalikan oleh pemilik blog Eyriqazz.com

Penyertaannya mudah sahaja, hanya hantarkan gambar hari raya yang anda suka dan kemudian menang!hahah...

Gambar yang aku hantar ialah ketika kami beraya kat rumah Nenek di Permatang Pauh.


Syukur la nak.. menang jugak duit.. RM10 pun kalo menang 100 kali jadi RM1000 kan??ahahaha..

Klik SINI untuk tengok pemenang saguhati yang lain.
Pertandingan Blog
December 16, 2010
2

Comments

  1. hahahaha... simpan bagi cukup ribu dlu.. RM10 aku kasi bila wat contest nnti..wakaka

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…