Menang RM10 di eyriqazz.com Thanks bro @eyriqazz

Semalam dapat email dari bro Eyriqazz katanya aku dah menang hadiah saguhati dalam pertandingan My Raya Moment yang dikendalikan oleh pemilik blog Eyriqazz.com

Penyertaannya mudah sahaja, hanya hantarkan gambar hari raya yang anda suka dan kemudian menang!hahah...

Gambar yang aku hantar ialah ketika kami beraya kat rumah Nenek di Permatang Pauh.


Syukur la nak.. menang jugak duit.. RM10 pun kalo menang 100 kali jadi RM1000 kan??ahahaha..

Klik SINI untuk tengok pemenang saguhati yang lain.
Pertandingan Blog
December 16, 2010
2

Comments

  1. hahahaha... simpan bagi cukup ribu dlu.. RM10 aku kasi bila wat contest nnti..wakaka

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Sedap Weh meraikan Nasi Lemak melalui Google Malaysia

Nasi Lemak merupakan sejenis makanan yang paling kuat pengaruhnya sebagai ejen …

Mari kita belajar daripada kisah taubat Barisan Nasional

Kejayaan Barisan Nasional untuk merampas kembali kerusi Dewan Undangan Negeri S…

Hebat!