Menang CD di blog MohdZaid.com

Syukur la... Berkat excited sertai contest kat blog MohdZaid.com akhirnya aku berjaya memenangi CD kompilasi artis wanita yang diberi nama Her Compilation. Menarik! sebabnya, slogan aku diterima dan disukai oleh pemilik blog MohdZaid.com



Berikut ialah slogan yang aku jawab:

"Saya sukakan live blog Mohdzaid.com kerana ia diupdate dari gadjet berbeza.Banyak pengalaman menarik dan memperkayakan idea."



Terima kasih bebanyak Zaid atas pemberitahuan melalui Twitter. Yezza..


Aku mendoakan moga MohdZaid.com terus berjaya dengan cawangan baru melalui live update yang baru diketengahkan melalui http://live.mohdzaid.com
Pertandingan Blog
December 13, 2010
4

Comments

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Masa untuk berhijrah!

Foto Astro AWANI / Shahir Omar Setiap kali kedatangan tahun baharu, maka …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Kalau hidup ni manis sepanjang jalan pun tak sedap jugak!

Kehadiran tahun 2020 memang sangat mengujakan! Ya la, angka 2020 ni merup…

Hapuskan usahawan perasuah!

Ketika sambutan ambang tahun baharu 2020 baru-baru ini, ada antara sahab…

Hebat!