Menang CD di blog MohdZaid.com

Syukur la... Berkat excited sertai contest kat blog MohdZaid.com akhirnya aku berjaya memenangi CD kompilasi artis wanita yang diberi nama Her Compilation. Menarik! sebabnya, slogan aku diterima dan disukai oleh pemilik blog MohdZaid.com



Berikut ialah slogan yang aku jawab:

"Saya sukakan live blog Mohdzaid.com kerana ia diupdate dari gadjet berbeza.Banyak pengalaman menarik dan memperkayakan idea."



Terima kasih bebanyak Zaid atas pemberitahuan melalui Twitter. Yezza..


Aku mendoakan moga MohdZaid.com terus berjaya dengan cawangan baru melalui live update yang baru diketengahkan melalui http://live.mohdzaid.com
Pertandingan Blog
December 13, 2010
4

Comments

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…