Tuesday, December 21, 2010

Anda GAY??? Suka GAY?? Atau sekadar suka guna perkataan GAY?

Gay sangat ramai di Malaysia. Bagi yang ada deria bau Gay yang kuat sahaja mampu kenal dengan manusia Gay. Kiranya Gay merupakan salah satu pilihan seks yang dipilih oleh lelaki yang kebanyakkannya "kecewa" dengan wanita yang ada di Malaysia sehingga mereka memilih untuk hidup dan melakukan aktiviti seks bersama lelaki.

Gay bermaksud lelaki yang mempunyai tarikan seksual ke atas kaum sejenisnya iaitu lelaki. Ia juga dikenali sebagai homoseksual.

Untuk berkawan dengan seorang Gay tidak salah. Tetapi, jika kesempatan berkawan dengan kita dijadikan platform terbaik untuk menaikkan nafsu lantas kita dinikmati dengan rakusnya oleh manusia berpaksikan Gay, maka tujuan berkawan dah jadi sangat LAIN!

Oleh yang demikian, anda perlu sentiasa berhati-hati dengan manusia Gay kerana mereka sangat sukar dikenali.Akan tetapi mereka sangat friendly orangnya. Cuma kita perlu berhati-hati takut kesempatan berkawan digunakan dengan baik untuk kita dirogol.

Di bawah ni ada satu video oleh GERAKAN SEKSUALITI MERDEKA yang memperjuangkan kemerdekaan seks untuk rakyat Malaysia. Kiranya mereka mahukan rakyat kita lebih bogel pemahaman akan kehendak manusia ke atas seks. Kerana ada manusia yang mahukan hidup dengan cara seks yang mereka amalkan. Tak kisah walau suka melakukan aksi seks dengan binatang sekalipun mereka mahu diterima dalam masyarakat. Ini muka budak Melayu Gay yang mengaku dengan penuh semangat berlandaskan kata-kata daripada Shahnon Ahmad.
**biar mereka ini pelik, pada aku, ia tetap pelik kerana mengundang bencana dan laknat dari Tuhan.Sekali Tuhan dah laknat satu tempat, yang tak buat silap pon boleh dapat bala. Sapa nak BALA dari Tuhan????Sila angkat tangan!

6 comments

sebab kecewa dgn pompuan dijadik alasan nak jadik gay...so lame la that excuse...padahal sendiri yang nk jadik gay...

kak katy perry pon suke guna prkataan gay dlm lagu dia..haha!...

"u're so gay and you dont even like boys..."

luv katy!!! :)

ahahaha.... besa la... u r so gay tu maksudnya kamu sangat seronok... ahahahaha....

berani gile kan dia wat vid gini..kreatif haktuih!

hahaha.. mmg dasar nk kena panah petir.... sedaq2 rentung ja..aha

saya bukan Gay.saya lelaki sejati.masak jeruk asam berkasam.

Sebarang komen amatlah dihargai.