Gambar sekitar pelancaran YES 4G. @Yes4G

Disebabkan aku dah tahap ketagihan untuk mendapatkan satu laluan internet stabil dan PANTAS dengan harga yang MURAH, aku jadi sangat excited bila mendapat tahu tentang YES 4G yang diperkenalkan oleh YTL Group. Maka hari ni, Jumaat 19 November 2010 telah diadakan Majlis Pelancaran YES 4G oleh Timbalan Perdana Menteri.

Berikut ialah gambar-gambar sekitar majlis. Kredit gambar kepada Twitter Team YES4G:


Sebelum Majlis Bermula.

VIP menjalankan gimik pelancaran.

Ucapan dari CEO YTL.


Pengenalan gaya hidup YES oleh Mr. CEO

Hanya gunakan YES ID yang diperkenalkan dengan gaya baru. Tiada SIM kad.

Modem USB untuk YES 4G



Modem Wifi oleh YES

Caj berdasarkan penggunaan dan ada rebate katanya.

Demo oleh TPM membuat panggilan ke London semasa pelancaran.

Panggilan video dari London kepada TPM yang didemonstrasi sendiri oleh TPM.
Emosi
November 19, 2010
1

Comments

  1. adesss menarik nie...ggrrr!!! mcm tergugat je nie..hahhaa



    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Di mana kepentingan Sidang Kemuncak Copenhagen 2009?

Semalam tamatnya Sidang Kemuncak Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) diCopenhagen, Den…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…