Dr Rozmey yang keliru dengan 2 Alam nya sendiri!

Filem 2 Alam telah berjaya meletupkan industri Filem Malaysia apabila meletakkan sasaran RM40 juta kutipan. Itu hanya sasaran. Aku dah tonton filem nih tadi petang.Filem yang mempunyai konsep yang bagus! Iaitu berusaha untuk memulihkan pondan dan nyah yang telah terlanjur memotong anu untuk bertaubat sebelum mati. Itu mesej utama yang menyebabkan hampir 70% scene yang ditayangkan dalam Filem 2 Alam ni diulang melebihi 5 kali sebagai flashback. Kalau lagu Salam Terakhir pula, sangat banyak diulang. Begitu juga dengan lagu Andaiku Tahu.


Tapi...

Apa yang tambah menarik, Dr. Rozmey melalui laman Facebooknya telah menghancurkan hati peminat filem 2 Alam yang mahukan ianya menjadi lebih baik. Apa sahaja komen yang diketengahkan, ada mendapat bau yang kurang senang dari pihak Dr Rozmey, akan dipadam serta merta dalam tempoh 30 saat! Segala komen yang bersifat Jilat BONTOT dan puji tahap meleleh saja akan diterima.

Maka dengan itu aku cadangkan kita REPORT PAGE dia atas dasar PENIPU dan SPAM! Sebabnya dia hanya SPAMkan saja berita palsu tentang dia dan meNIPU kita dengan komen2 ikhlas. Berikut ialah gambaran print screen yang sempat aku tangkap tadik.

Ini gambar selepas 30 saat post aku dipadam. Post ni pon dipadam sejurus kemudian.

Post aku yang dipadam!



Kalau Dr Rozmey betul-betul penerbit filem tersohor dan mendapat tempat yang baik di Malaysia, segala kritikan sewajarnya diterima dengan terbuka sebagaimana terbukanya FB untuk kehidupan manusia.

5 comments:

  1. ssh r xdpt nk terima kritikan org..

    ReplyDelete
  2. nak tampil perfect je kot dia ni... isk2...

    ReplyDelete
  3. memang antra isu yg PANASSSS sekarang

    ReplyDelete
  4. Syah.. Ahahaha.. tu la pasal..mendapat ko orang kutuk..ahahha

    Sudir.. Memang poyo la.. Dah Kedah pantang kalah..ni la dia..

    Sha... PANAS!!! Berapi dah rasa nih..

    ReplyDelete
  5. memang lawak tol dia ni..dia ingat film dia hebat sgt ke?

    ReplyDelete

Sebarang komen amatlah dihargai.