My Raya Moments

Ini adalah entry sempena pertandingan dari blog Cikgu Onizuka buat anak muridnya. Memori bersama keluarga adalah memori terbaik dan tersedap di dalam dunia hingga saat ni.


Ini versi keluarga 6 rasa... Macam-macam rasa ada. Yang suka hati, tukang teropong, kecintaan, keamanan dan jugak keselesaan.

Sesi check list ketinggian untuk mencari banggunan tertinggi di rumah kami.. :P


My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , ViruspaduLittleKidsPhotography Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.Com (RM150)






Apa kata anda???
Pertandingan Blog
October 12, 2010
3

Comments

  1. suka nombor yg first tu....sejuk je mata memandang..thanks bro....dah uploadkan di FB..blela minta rakan2 like kan..hik3..

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Belajarlah daripada Spiderman!

Filem terbaru keluaran Marvel Studios, Spiderman: Far from Home merupakan filem…