My Raya Moments

Ini adalah entry sempena pertandingan dari blog Cikgu Onizuka buat anak muridnya. Memori bersama keluarga adalah memori terbaik dan tersedap di dalam dunia hingga saat ni.


Ini versi keluarga 6 rasa... Macam-macam rasa ada. Yang suka hati, tukang teropong, kecintaan, keamanan dan jugak keselesaan.

Sesi check list ketinggian untuk mencari banggunan tertinggi di rumah kami.. :P


My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , ViruspaduLittleKidsPhotography Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.Com (RM150)






Apa kata anda???
Pertandingan Blog
October 12, 2010
3

Comments

  1. suka nombor yg first tu....sejuk je mata memandang..thanks bro....dah uploadkan di FB..blela minta rakan2 like kan..hik3..

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Forum PERCUMA untuk orang muda.

Andalus Islamic Research akan mengadakan satu Forum Khas berkenaan kesedaran or…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Majlis keramaian...

Majlis keramaian atau lebih dikenali sebagai kenduri merupakan majlis yang meme…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Hebat!