My Raya Moments

Ini adalah entry sempena pertandingan dari blog Cikgu Onizuka buat anak muridnya. Memori bersama keluarga adalah memori terbaik dan tersedap di dalam dunia hingga saat ni.


Ini versi keluarga 6 rasa... Macam-macam rasa ada. Yang suka hati, tukang teropong, kecintaan, keamanan dan jugak keselesaan.

Sesi check list ketinggian untuk mencari banggunan tertinggi di rumah kami.. :P


My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , ViruspaduLittleKidsPhotography Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.Com (RM150)






Apa kata anda???
Pertandingan Blog
October 12, 2010
3

Comments

  1. suka nombor yg first tu....sejuk je mata memandang..thanks bro....dah uploadkan di FB..blela minta rakan2 like kan..hik3..

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Jaga sempadan negara bukan time COVID-19 semata-mata

Perkembangan daripada Op Benteng bakal menjadi bualan hangat sebaik saja PKPP (…

Menghampiri jam ke 2,000 Perintah Kawalan Pergerakan PKP

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula dikuat kuasa pada 18 Mac lalu. Ketika aw…

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Hebat!