My Raya Moments

Ini adalah entry sempena pertandingan dari blog Cikgu Onizuka buat anak muridnya. Memori bersama keluarga adalah memori terbaik dan tersedap di dalam dunia hingga saat ni.


Ini versi keluarga 6 rasa... Macam-macam rasa ada. Yang suka hati, tukang teropong, kecintaan, keamanan dan jugak keselesaan.

Sesi check list ketinggian untuk mencari banggunan tertinggi di rumah kami.. :P


My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , ViruspaduLittleKidsPhotography Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.Com (RM150)






Apa kata anda???
Pertandingan Blog
October 12, 2010
3

Comments

  1. suka nombor yg first tu....sejuk je mata memandang..thanks bro....dah uploadkan di FB..blela minta rakan2 like kan..hik3..

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa terjadi kepada jalan utama Kuala Lumpur ketika sambutan ambang 2020?

Maaflah lambat sikit video ni. Proses mengeditnya yang ambil masa lebih sikit…

Hebat!