Mencari rumah urut di Wangsa Permai.

Adoih!!!!

Letih aku gelak bila track  balik perkara yang dicari di blog hilalazmi.com nih.


Ada ka patut p carik pasal rumah urut kat area Wangsa Permai, Sri Damansara??????

Kalo la aku boleh track balik sapa orang tu, aku bagitau ja secara offline.wahahahaha.. Tapi boleh tahan gila dia. Sangap apa ntah nak carik rumah urut pon nak kena googlekan... memang mantap kelebihan google.

Tahniah atas kejayaan google dan hilalazmi.com kerana berjaya memberikan maklumat tentang rumah urut di Wangsa Permai!!!
Gila
October 6, 2010
0

Comments

Search

Popular Posts

Kenapa passport Malaysia Tidak SAH di Israel?

Beberapa hari lepas, seramai 67 orang Pasukan Misi Bantuan Kemanusiaan KElab Pu…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Salam merdeka!!!

Salam sambutan kemerdekaan ke 52... Maaf atas terlalu lama xupdate di blog nie…

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Mari kita belajar daripada kisah taubat Barisan Nasional

Kejayaan Barisan Nasional untuk merampas kembali kerusi Dewan Undangan Negeri S…

Hebat!