Mencari rumah urut di Wangsa Permai.

Adoih!!!!

Letih aku gelak bila track  balik perkara yang dicari di blog hilalazmi.com nih.


Ada ka patut p carik pasal rumah urut kat area Wangsa Permai, Sri Damansara??????

Kalo la aku boleh track balik sapa orang tu, aku bagitau ja secara offline.wahahahaha.. Tapi boleh tahan gila dia. Sangap apa ntah nak carik rumah urut pon nak kena googlekan... memang mantap kelebihan google.

Tahniah atas kejayaan google dan hilalazmi.com kerana berjaya memberikan maklumat tentang rumah urut di Wangsa Permai!!!
Gila
October 6, 2010
0

Comments

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Masa untuk lebihkan bersyukur

Dunia media ternyata menerima pukulan hebat akibat derasnya arus gangg…

Apa terjadi kepada jalan utama Kuala Lumpur ketika sambutan ambang 2020?

Maaflah lambat sikit video ni. Proses mengeditnya yang ambil masa lebih sikit…

Masa untuk berhijrah!

Foto Astro AWANI / Shahir Omar Setiap kali kedatangan tahun baharu, maka …

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Hebat!