Mencari rumah urut di Wangsa Permai.

Adoih!!!!

Letih aku gelak bila track  balik perkara yang dicari di blog hilalazmi.com nih.


Ada ka patut p carik pasal rumah urut kat area Wangsa Permai, Sri Damansara??????

Kalo la aku boleh track balik sapa orang tu, aku bagitau ja secara offline.wahahahaha.. Tapi boleh tahan gila dia. Sangap apa ntah nak carik rumah urut pon nak kena googlekan... memang mantap kelebihan google.

Tahniah atas kejayaan google dan hilalazmi.com kerana berjaya memberikan maklumat tentang rumah urut di Wangsa Permai!!!
Gila
October 6, 2010
0

Comments

Search

Popular Posts

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Pernah try boba versi mamak Penang?

Ini cerita best masa kami balik Penang baru-baru ni. Aku saja la pi jumpa…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Kalau takda pasukan, kita gerak dulu !

Saya masih ingat kali pertama berjumpa dengan manusia penuh…

Hebat!