Mencari rumah urut di Wangsa Permai.

Adoih!!!!

Letih aku gelak bila track  balik perkara yang dicari di blog hilalazmi.com nih.


Ada ka patut p carik pasal rumah urut kat area Wangsa Permai, Sri Damansara??????

Kalo la aku boleh track balik sapa orang tu, aku bagitau ja secara offline.wahahahaha.. Tapi boleh tahan gila dia. Sangap apa ntah nak carik rumah urut pon nak kena googlekan... memang mantap kelebihan google.

Tahniah atas kejayaan google dan hilalazmi.com kerana berjaya memberikan maklumat tentang rumah urut di Wangsa Permai!!!
Gila
October 6, 2010
0

Comments

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Kalau hidup ni manis sepanjang jalan pun tak sedap jugak!

Kehadiran tahun 2020 memang sangat mengujakan! Ya la, angka 2020 ni merup…

Hebat!