Mencari rumah urut di Wangsa Permai.

Adoih!!!!

Letih aku gelak bila track  balik perkara yang dicari di blog hilalazmi.com nih.


Ada ka patut p carik pasal rumah urut kat area Wangsa Permai, Sri Damansara??????

Kalo la aku boleh track balik sapa orang tu, aku bagitau ja secara offline.wahahahaha.. Tapi boleh tahan gila dia. Sangap apa ntah nak carik rumah urut pon nak kena googlekan... memang mantap kelebihan google.

Tahniah atas kejayaan google dan hilalazmi.com kerana berjaya memberikan maklumat tentang rumah urut di Wangsa Permai!!!
Gila
October 6, 2010
0

Comments

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Di mana kepentingan Sidang Kemuncak Copenhagen 2009?

Semalam tamatnya Sidang Kemuncak Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) diCopenhagen, Den…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…