Lelaki semakin murah?????????????

Kesian orang lelaki, setiap hari nilainya makin merudum. Mungkin sebab dah berkurang lelaki yang gentleman kat Malaysia nih.

Bila lelaki dan susut nilainya, maka perempuan mudah nak perdayakan lelaki. Perempuan mudah nak ambil kesempatan atas kekalutan jiwa lelaki. Terutama untuk lelaki yang banyak duit dan tak reti nak fikir. Ataupun untuk lelaki yang sangat-sangat tak handsome dan terdesak mahukan perempuan menjadi teman hidupnya.

Bila masalah sebegini berlaku kat lelaki, maka tindakan meruntuhkan nilai lelaki terjadi.

Ini ditambah pulak dengan lelaki yang terlalu mengalami kegersangan sampai tahap tak boleh tengok perempuan berpakaian "terbuka" sikit. Terus mata terbeliak macam nak makan perempuan tu. Ada juga yang terus sahaja dengan yakin membuat cubaan meraba di tempat yang dirasakan "sedap" dan "meyakinkan" untuk dirinya.

Perbuatan-perbuatan ini pada pendapat aku sangat menjadikan lelaki SANGAT MURAH di mata perempuan. Sila MAHALKAN diri anda!! Jika tidak, lelaki akan terus andropause dan seterusnya pupus di Malaysia. Jadilah lelaki yang gentleman.
Emosi
October 29, 2010
4

Comments

  1. hahaa..x leh blah tang laki yang sangat3 tak hensem tu..

    ReplyDelete
  2. cayalah bro..leh wat journal pasal lelaki nih..terbaek!

    ReplyDelete
  3. ada lagi laki yg mahal gila lal..
    ko dlm golongan mana ni..*lama x singggah blog ko

    ReplyDelete
  4. Yah i admit it
    sebab kadang2 pompuan akan ada prasaan mcm...
    "laki rmai kot apa aku kesah"
    something like that
    so mmg LIKE lah entry ni!
    terbaek utk para laki yg still blom relize bnda ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Hebat!