Lelaki semakin murah?????????????

Kesian orang lelaki, setiap hari nilainya makin merudum. Mungkin sebab dah berkurang lelaki yang gentleman kat Malaysia nih.

Bila lelaki dan susut nilainya, maka perempuan mudah nak perdayakan lelaki. Perempuan mudah nak ambil kesempatan atas kekalutan jiwa lelaki. Terutama untuk lelaki yang banyak duit dan tak reti nak fikir. Ataupun untuk lelaki yang sangat-sangat tak handsome dan terdesak mahukan perempuan menjadi teman hidupnya.

Bila masalah sebegini berlaku kat lelaki, maka tindakan meruntuhkan nilai lelaki terjadi.

Ini ditambah pulak dengan lelaki yang terlalu mengalami kegersangan sampai tahap tak boleh tengok perempuan berpakaian "terbuka" sikit. Terus mata terbeliak macam nak makan perempuan tu. Ada juga yang terus sahaja dengan yakin membuat cubaan meraba di tempat yang dirasakan "sedap" dan "meyakinkan" untuk dirinya.

Perbuatan-perbuatan ini pada pendapat aku sangat menjadikan lelaki SANGAT MURAH di mata perempuan. Sila MAHALKAN diri anda!! Jika tidak, lelaki akan terus andropause dan seterusnya pupus di Malaysia. Jadilah lelaki yang gentleman.

4 comments:

  1. hahaa..x leh blah tang laki yang sangat3 tak hensem tu..

    ReplyDelete
  2. cayalah bro..leh wat journal pasal lelaki nih..terbaek!

    ReplyDelete
  3. ada lagi laki yg mahal gila lal..
    ko dlm golongan mana ni..*lama x singggah blog ko

    ReplyDelete
  4. Yah i admit it
    sebab kadang2 pompuan akan ada prasaan mcm...
    "laki rmai kot apa aku kesah"
    something like that
    so mmg LIKE lah entry ni!
    terbaek utk para laki yg still blom relize bnda ni

    ReplyDelete

Sebarang komen amatlah dihargai.