Konsert Reunion AF8 10.10.10 Bahagian 2

Bila dah lepak ngan Kelab Peminat nih, hari anda serta-merta jadi enjoy dan meriangkan!!! Selepas saja rakaman Konsert Reunion AF8 bebaru ni, sesi makan untuk hilangkan lapar pun jadi. Sepanjang perjalanan tu ada saja yang nak snap gambar.

Maka inilah yang terjadi.

Shila yang peramah!!!!
 Lagi untuk lebih gambar...









Hafiz & Daus the sempoi!!!






Konsert Reunion AF8 ini akan ke udara pada 6 November 2010 pada jam 10.30 malam melalui saluran Astro RIA.

Jangan lepaskan peluang menyaksikannya sebab memang best!!! Aku sangat enjoy bersama dengan Daus FC dan jugak Ahli Keluarga Daus!! Yeah.. Anda memang hebat!

Kredit Gambar buat Family Daus & Daus FC!!!
AF
October 13, 2010
0

Comments

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …