Sesi Berbuka di KLCC - D Chakri Palace

Semalam, Prof. Amran saja ajak lepak n makan2 berbuka kat KLCC. Sempena dekat nak raya nih, kami pun bukan senang nak melepak skali. Maka diajak jugak aku, Su, Taufiq, Afizul, Mat Nor, Azri n Fikri untuk join.

Sekali jumpa, lawan merapu sana sini. Lega, pueh ati gelak dan seronok dapat berjumpa secara kecil-kecilan camni...hoho.... Yang paling menawan bila yang dah keja pon masih mendapat belanja dari Prof Amran. :D

Ini Fikri, Taufik n Afizul yang dilindungi oleh kepala Su.

Ahahaha.. ini baru sekeping, ada 2 lagi yang disnap oleh pekerja restoran nih. Siap bagi kami name card lagi manager dia. Dapat 15% diskaun untuk makan lepas nih. So, sapa-sapa yang nak merasa makan ala Thai. Boleh la ke sini.


Diriku
September 7, 2010
2

Comments

  1. tenkiu hilal...jgn lupa tagg gmbr kt fb...kwn2 kita dok menunggu tu...huhuh..harap dpt kumpul sama2 lagi...hhahaha

    ReplyDelete
  2. x pa..t bila ayah amran turun KL lagi su akan inform pada semua..so, kita leh jumpa dan lepak bersama2...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Pertahankan keamanan yang kita ada!

Kisah kematian dua beranak ketika cuba merentas sempadan Mexico - Amerika Sya…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…