Sesi Berbuka di KLCC - D Chakri Palace

Semalam, Prof. Amran saja ajak lepak n makan2 berbuka kat KLCC. Sempena dekat nak raya nih, kami pun bukan senang nak melepak skali. Maka diajak jugak aku, Su, Taufiq, Afizul, Mat Nor, Azri n Fikri untuk join.

Sekali jumpa, lawan merapu sana sini. Lega, pueh ati gelak dan seronok dapat berjumpa secara kecil-kecilan camni...hoho.... Yang paling menawan bila yang dah keja pon masih mendapat belanja dari Prof Amran. :D

Ini Fikri, Taufik n Afizul yang dilindungi oleh kepala Su.

Ahahaha.. ini baru sekeping, ada 2 lagi yang disnap oleh pekerja restoran nih. Siap bagi kami name card lagi manager dia. Dapat 15% diskaun untuk makan lepas nih. So, sapa-sapa yang nak merasa makan ala Thai. Boleh la ke sini.


Diriku
September 7, 2010
2

Comments

  1. tenkiu hilal...jgn lupa tagg gmbr kt fb...kwn2 kita dok menunggu tu...huhuh..harap dpt kumpul sama2 lagi...hhahaha

    ReplyDelete
  2. x pa..t bila ayah amran turun KL lagi su akan inform pada semua..so, kita leh jumpa dan lepak bersama2...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Hebat!

Search

Popular Posts

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …