Sesi Berbuka di KLCC - D Chakri Palace

Semalam, Prof. Amran saja ajak lepak n makan2 berbuka kat KLCC. Sempena dekat nak raya nih, kami pun bukan senang nak melepak skali. Maka diajak jugak aku, Su, Taufiq, Afizul, Mat Nor, Azri n Fikri untuk join.

Sekali jumpa, lawan merapu sana sini. Lega, pueh ati gelak dan seronok dapat berjumpa secara kecil-kecilan camni...hoho.... Yang paling menawan bila yang dah keja pon masih mendapat belanja dari Prof Amran. :D

Ini Fikri, Taufik n Afizul yang dilindungi oleh kepala Su.

Ahahaha.. ini baru sekeping, ada 2 lagi yang disnap oleh pekerja restoran nih. Siap bagi kami name card lagi manager dia. Dapat 15% diskaun untuk makan lepas nih. So, sapa-sapa yang nak merasa makan ala Thai. Boleh la ke sini.


Diriku
September 7, 2010
2

Comments

  1. tenkiu hilal...jgn lupa tagg gmbr kt fb...kwn2 kita dok menunggu tu...huhuh..harap dpt kumpul sama2 lagi...hhahaha

    ReplyDelete
  2. x pa..t bila ayah amran turun KL lagi su akan inform pada semua..so, kita leh jumpa dan lepak bersama2...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Hebat!