Sesi Berbuka di KLCC - D Chakri Palace

Semalam, Prof. Amran saja ajak lepak n makan2 berbuka kat KLCC. Sempena dekat nak raya nih, kami pun bukan senang nak melepak skali. Maka diajak jugak aku, Su, Taufiq, Afizul, Mat Nor, Azri n Fikri untuk join.

Sekali jumpa, lawan merapu sana sini. Lega, pueh ati gelak dan seronok dapat berjumpa secara kecil-kecilan camni...hoho.... Yang paling menawan bila yang dah keja pon masih mendapat belanja dari Prof Amran. :D

Ini Fikri, Taufik n Afizul yang dilindungi oleh kepala Su.

Ahahaha.. ini baru sekeping, ada 2 lagi yang disnap oleh pekerja restoran nih. Siap bagi kami name card lagi manager dia. Dapat 15% diskaun untuk makan lepas nih. So, sapa-sapa yang nak merasa makan ala Thai. Boleh la ke sini.


Diriku
September 7, 2010
2

Comments

  1. tenkiu hilal...jgn lupa tagg gmbr kt fb...kwn2 kita dok menunggu tu...huhuh..harap dpt kumpul sama2 lagi...hhahaha

    ReplyDelete
  2. x pa..t bila ayah amran turun KL lagi su akan inform pada semua..so, kita leh jumpa dan lepak bersama2...

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Jaga sempadan negara bukan time COVID-19 semata-mata

Perkembangan daripada Op Benteng bakal menjadi bualan hangat sebaik saja PKPP (…

Menghampiri jam ke 2,000 Perintah Kawalan Pergerakan PKP

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula dikuat kuasa pada 18 Mac lalu. Ketika aw…

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Hebat!