Tuesday, September 28, 2010

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)

Ini adalah entry luahan perasaan... :)

Hanya 1 perkataan yang boleh aku cakap tentang Kak Ina nih...

HEBAT!!!!!


Mana tak hebat?? Sila lihat seterusnya...

H - Hangatnya kuali dia camtu la hangatnya blog Kak Ina nih. Dia sangat rajin memasak dan berkongsi resepi rahsianya melalui blog dia. Sila jenguk blog Kak Ina untuk nengok sendiri resipi masakan kampung, bandar dan masakan orang Itali (mungkin ada..ahahaha).

E - Emak kepada beberapa orang anak.... Sangat hebat boleh layan blogging n aktiviti blogger lagi... Yang bujang pon belum tentu boleh taw!!

B - Berani!! Kak Ina sangat berani menceburkan diri pada bidang blog. Bukan semua orang dalam lingkungan umur yang sama dengan Kak Ina nih nak join dunia blog nih.ha... Apa lagi? jenguk la blog Kak Ina!

A - Anak-anak Kak Ina yang kacak dan cun melecun sentiasa ada memberi sokongan kat  Kak Ina untuk terus berblog! Inilah semangat kekeluargaan yang kita mahu!!ahahaha

T - TERBAEK!! Inilah blog ibu2 dalam kalangan yang paling berani dan hebat! Maka Tertunailah hasrat hati aku meluahkan perasaan pada Kak Ina KL!


Setelah selesai Luahan Perasaan ni, maka bermulalah  Contest- Gambar  Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)  yang dianjuran bersama eyriqazz ,beautifulnara dan nurazzah.


Ni gamba tersempoi family saya di kala Aidilfitri yang pertama di rumah nenek saya di Kampung Samagagah, Permatang Pauh, Pulau Pinang.


Kalo dapat hadiah2 kat sana pon layan..  Mau join jugak contest dari Kak Ina??? Sila ke blog beliau kerana hasrat hati anda hanya akan tertunai di sana!

8 comments

sy pun salute dengan kak ina ni.
rasa macam nak suruh mak sy buat blog jgak! hehehe

Good luck!

hahaha.. taw xpa... memang HEBAT...ahaha

amboi iai..kemain kamu bodek akak aka auntie ni..

tapi kan..tang tajuk tu kenalah editlah..
Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)

buat cam orang lain buat boleh tak..kang ada orang kata tak ikut syaratlah pulak..

nanti dah edit akak baru masukkan ke dalam senarai peserta di side bar kanan yer..

terima kasih sebab sudi join contest ini..tunggu keputusannya yer..

kalau rajin kamu letak kata-kata lucu..can nak menang lagi berganda

yang lain ok ajer..

ok..akak dah letak kat sidebar kanan..tunggu yer keputusannya nanti yer

selamat hari raya abg hilal.smart gmbr :)

thanks kak Ina... :D

Fatin.. Selamat Hari Raya Aidilfitri..

thanks kak Ina... :D

Fatin.. Selamat Hari Raya Aidilfitri..

Sebarang komen amatlah dihargai.