DiGi iPhone 4 Real

Di mana letaknya cinta aku pada Digi IPhone 4 Plans?????

Cinta PERTAMA!!!


FREE calls, SMS & MMS to my supplementary lines -- Ini part menarik!!! Pasal member2 sekeliling aku semua pakai Digi.. Jadi, aku jadi supplement line dengan member2 dan enjoy!!!yeah!!




Cinta KEDUA!!!


iGet no bill shock after exceeding monthly quota - Gunalah internet sampai meletop skalipun, aku tetap boleh guna dengan bahagia tanpa kejutan yang menyebabkan aku mati terkejut! hahahaha...




Cinta KETIGA!!!

Paling MURAH!!!! Kalo anda bayar bill guna kaedah AUTO PAY, hanya RM58 sebulan sahaja!!!! Bukankah ini sesuatu yang menarik??? Maka pilihlah DIGI untuk plan IPhone 4 anda!!!!


Entry sayang menyayang ini adalah kempen sayangi IPhone4 untuk Digi melalui Nuffnang!

Nuffnang Blog
September 27, 2010
0

Comments

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Kalau hidup ni manis sepanjang jalan pun tak sedap jugak!

Kehadiran tahun 2020 memang sangat mengujakan! Ya la, angka 2020 ni merup…

Hebat!