DiGi iPhone 4 Play

Dah nama pon IPhone, berasaskan daripada Ipod dan berevolusi dengan menambahkan aplikasi telefon maka ia menjadi Iphone.



Jadi, aplikasi MUZIK dah semestinya menjadi pilihan. Selain tu, aplikasi untuk kegunaan Twitter dan Facebook jugak sudah semestinya jadi kewajipan..

Bagi aku, aplikasi lain yang akan aku gunakan bila ada Iphone nih,
Penting untuk aku taw apa update terkini dengan kajian saintifik. Akan ada orang kata aku POYO!!!! Bajet nerd la study p mana-mana. Tapi tahukah anda bahawa info terkini dengan kajian saintifik ni boleh menarik lebih ramai pelabur di samping mengembangkan pengetahuan anda???? Maka sentiasa update dengan ilmu ni jadi kemestian untuk aku.


Aplikasi seterusnya yang jadi pilihan aku ialah:

Ini pulak penting untuk tau di mana status flight aku nanti. Juga boleh bantu pelancong2 yang tiba-tiba nak mintak tolong untuk p KLIA dalam masa yang TEPAT dan CEPAT. Kalo anda pernah mengembara menggunakan perkhidmatan kapal terbang, maka aplikasi ini penting untuk anda tetapkan masa anda. Sekali lambat, rugi beratus-ratus Ringgit Malaysia. Maka di sinilah gunanya teknologi.


Entry ini adalah untuk menjana idea kreatif dalam menggunakan teknologi IPhone untuk Nuffnang.
Nuffnang Blog
September 27, 2010
0

Comments

NCIGNOW2

Search

Popular Posts

3 pengalaman pelik jadi bapa di tahun 2020

Tahun 2020 melengkapkan kehidupan aku sebagai bapak selama lebih empat tahun. D…

Selain kawalan kendiri, seksaan kendiri juga perlu diberi perhatian

Hidup kita perlukan disiplin. Melalui disiplin segala laluan hidup biasanya aka…

Menghampiri jam ke 2,000 Perintah Kawalan Pergerakan PKP

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) mula dikuat kuasa pada 18 Mac lalu. Ketika aw…

Jaga sempadan negara bukan time COVID-19 semata-mata

Perkembangan daripada Op Benteng bakal menjadi bualan hangat sebaik saja PKPP (…

Perusahaan bahagia

Ada banyak hari duka, Isnin siku di muka, Selasa muncung bagai menge…

Hebat!