DiGi iPhone 4 Play

Dah nama pon IPhone, berasaskan daripada Ipod dan berevolusi dengan menambahkan aplikasi telefon maka ia menjadi Iphone.



Jadi, aplikasi MUZIK dah semestinya menjadi pilihan. Selain tu, aplikasi untuk kegunaan Twitter dan Facebook jugak sudah semestinya jadi kewajipan..

Bagi aku, aplikasi lain yang akan aku gunakan bila ada Iphone nih,
Penting untuk aku taw apa update terkini dengan kajian saintifik. Akan ada orang kata aku POYO!!!! Bajet nerd la study p mana-mana. Tapi tahukah anda bahawa info terkini dengan kajian saintifik ni boleh menarik lebih ramai pelabur di samping mengembangkan pengetahuan anda???? Maka sentiasa update dengan ilmu ni jadi kemestian untuk aku.


Aplikasi seterusnya yang jadi pilihan aku ialah:

Ini pulak penting untuk tau di mana status flight aku nanti. Juga boleh bantu pelancong2 yang tiba-tiba nak mintak tolong untuk p KLIA dalam masa yang TEPAT dan CEPAT. Kalo anda pernah mengembara menggunakan perkhidmatan kapal terbang, maka aplikasi ini penting untuk anda tetapkan masa anda. Sekali lambat, rugi beratus-ratus Ringgit Malaysia. Maka di sinilah gunanya teknologi.


Entry ini adalah untuk menjana idea kreatif dalam menggunakan teknologi IPhone untuk Nuffnang.
Nuffnang Blog
September 27, 2010
0

Comments

Search

Popular Posts

2021 yang power!

Tahun 2021 ni sangat power! Mana taknya, sedar-sedar dah hujung bulan Januari d…

Apa maksud Normal Baharu atau Kebiasaan Baharu ?

Sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula pada 18 Mac 2020 yang lalu, keh…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Apa maksud sebenar untuk TAK LARAT???

Selalunya akan ada saja orang yang akan datang lambat keja, tak datang keja lan…

Sakit perut yang menyeksakan..

Hari Jumaat yang lalu, 18 Julai 2008. Aku mengalami sakit perut yang dah tahap …

Hebat!