DiGi iPhone 4 Me


.
Sebab apa??

1. Sebab aku tau, Digi sangat baik hati... Begitu jugak Nuffnang...
2. Sebab coverage internet broadband digi di tempat aku LANCAR dan BERGAYA!!!
3. Sebab Iphone4 ni mengundang lebih banyak idea kreatif untuk bantuan upgrade blog aku dan dunia kreativiti pengiklanan samada untuk syarikat besar macam Digi mahupun syarikat agen iklan macam Nuffnang!
4. Sebab aku ni rempit yang sentiasa merempit dan bergerak ke mana-mana. Mudah untuk update blog dan berita terkini melalui Digi Iphone 4!
5. Sebab resolusi tinggi Iphone 4 membolehkan aku antar gambar berkualiti secara MMS Digi mahupun upload gamba untuk blog n FB melalui Digi Internet!



Entry ini untuk menjana idea kreatif aku melalui pertandingan di Nuffnang.
Digi
September 24, 2010
2

Comments

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Nikmat jadi orang malas!

Sejak zaman sekolah, kita akan kenal dengan individu yang dilabel sebagai pemal…

Pentingnya ambil tahu hal jiran...

Kejadian kehilangan kanak-kanak semakin hari semakin menjadi-jadi. Ia menjadi…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Hebat!