Mesej konvo untuk graduan 2010!

Musim konvo datang lagi. Kebanyakan universiti di semenanjung pulun mengadakan konvokesyen sebelum bulan puasa. Bagi yang dah berkonvo, maka anda sudah bergelas fresh graduate sekarang ni. Untuk yang dah konvo tahun lepas, status itu telah diambil oleh pasukan graduan yang konvo tahun ni.

Inilah gambar-gambar konvokesyen member aku yang aku tengok sangat menarik perhatian.Kiranya 3 terbaek dalam banyak-banyak gamba yang aku tengok. Sangat comel dan bermakna. Bagus betul lelaki kamera atau cameraman yang bertindak untuk menangkap gambar nih.



Tempat ke 3

Ini Am ngan Azzuin... Moga berkekalan selamanya.. Insyaallah.. :D


Tempat ke-2 

Ini pulak Mira... Comel jugak gambar ni. Shoot kat Putrajaya. Sangat best!


Tempat PERTAMA
Ini versi terbaek punya seronok. Excited sampai pejam mata.. Comel sungguh.





Walau macam mana sekalipun, Tahniah untuk anda yang berjaya berkonvo tahun ni. Pada yang belum upload gamba lagi, upload la kalo rasa nak kongsi. Kalo nk tunjuk kat family saja, tak perlu la. Moga anda semua dimurahkan rezeki dan dipermudahkan untuk kehidupan mendatang. Insyaallah.

Gila
August 12, 2010
8

Comments

  1. hoi~! mana aci aku no 2... rugi tak pejam mata macam mirul..bole dapat no 1.

    ReplyDelete
  2. Mira...ahahaha... oke apa..ahahhaha comel tuh... top 3 tercomel..ahaha

    ReplyDelete
  3. Wah.. satu penghormatan Darkbatman masuk sini... thanks.. :D

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada yang telah konvo dengan jayanya :-)

    ReplyDelete
  5. ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
    ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
    ----==--Ramadan Mubarak---==----
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
    ♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Ramadan bulan yg mulia..
    Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
    Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

    ReplyDelete
  6. comey bro... tapi nape jubah tu nampak old skool? heee

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Upacara mengejar ayam menggunakan teknologi 'dron'

Kalau dah namanya ayam kampung, memang sukar untuk kita bermesra ataupun mendek…

Raya yang laju dan menderu....

Sawang yang terkumpul di blog ni semakin membimbangkan.  Terdapat banyak pos…

Di mana kepentingan Sidang Kemuncak Copenhagen 2009?

Semalam tamatnya Sidang Kemuncak Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) diCopenhagen, Den…

Maksud sebenar “belajar pandai-pandai supaya hidup senang”

Sejak kecil, kita kerap kali dipesan oleh mak bapa tentang kepentingan untuk be…

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…