Review pertama Twilight Eclipse dari Sheila...

Seperti yang aku jangkakan, Twilight Eclipse adalah seperti yang pernah aku ceritakan suatu masa dulu dalam kisah Bila Bella Perlu Buat Keputusan... Maka dari review yang Sheila buat, cerita dalam novel telah diolah dengan baik oleh pengarah untuk menambah "baik" filem Twilight agar lebih mendapat tontonan yang ramai dari peminat setianya.


Katanya Edward menjadi lebih slow. Dan Edward telah ditinggalkan Bella.

Bella pula bersikap lebih kejam terhadap lelaki. Di mana Bella bercinta dan mempermainkan perasaan dua lelaki. Tetap sama seperti yang aku alami ceritakan sebelum nih. Jadi, bagi sesiapa yang belum menonton filem Twilight Eclipse, marilah kita menontonnya untuk saksikan sendiri apa yang terjadi sebenarnya.
Emosi
July 8, 2010
5

Comments

  1. yang new moon pun belum tgk lagi..

    ReplyDelete
  2. aha.. kesian ko Tim...

    tqa, xtengok agy nih... nnti dh tengok br aku wat review... :P

    ReplyDelete
  3. aku xlepas cerita ni
    xmasuk dalam jiwa
    hahaha

    ReplyDelete
  4. Visiting here in ur cool blog...nice..This is 'special'for u friend. Don’t Miss it!

    ReplyDelete

Post a Comment

Sebarang komen amatlah dihargai.

Search

Popular Posts

Rasis / Racist: Apa, Siapa dan Banyak mana?

Isu perkauman kini semkin hari semakin panas. Bila mana yang Melayu nak pertaha…

3 jenis tindakan yang mendatangkan bahagia di masa hadapan

Sejak dua menjak ni, semakin ramai yang ditemui mengalami masalah kurang bahagi…

Pengalaman di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Kata kunci Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, UPNM selama ini hanya menda…

Tip kurangkan anak tengok gajet!

Bila dah jadi bapak, banyak perkara perlu kita beri perhatian. Nak cari duit …

Inspirasi ekor goreng Sri Petaling

Setiap kali tiba waktu makan tengahari, pekerja di Kuala Lumpur biasanya akan m…